AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sense pulse

Zobraziť katalóg
Sense pulse
Elektrobicykel mestské, motor Bafang 250W, maximálny dojazd 110 km, umiestnenie motora: zadný náboj, priemer kolies 20 ", Vybavenie: nosič, blatníky, predné svetlo, zadné svetlo, kryt reťaze
Kód:  SPTmpSens01 Produktové číslo:  8595174240014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sense pulse

Sense Pulse je moderný skladací elektrobicykel s integrovanou batériou, tichým pohonným systémom a intuitívnym LCD displejom. Jedná sa o ideálny dopravný prostriedok do upchatých mestských ulíc, vďaka tomuto bicyklu sa dostanete z bodu A do bodu B oveľa rýchlejšie ako automobilom. Veľkou výhodou tohto modelu je veľmi jednoduché a rýchle zloženie - Sense Pulse si tak môžete vziať so sebou do vlaku, lietadla alebo ho previezť automobilom na iné miesto, kde sa na ňom opäť budete prepravovať. Ďalšou výhodou je integrovaná batéria, je tak viac chránená pred zlodejmi a jej potencionálne odcudzene je tak oveľa zložitejšie ako u klasického vyhotovenia uloženia batérie. Batéria LG 36 V/7,8 Ah (280 Wh) sľubuje dojazd až 60 km v závislosti na okolitých podmienkach. Bez problémov tak vydrží až niekoľko dní. Po jej vybití je možné samozrejme Sense Pulse používať ako bežný bicykel.

Kľúčové vlastnosti elektrobicykla Sense Pulse

  • Dojazd až 60 km
  • Jednoduché a rýchle zloženie umožňuje jednoduchšiu prepravu
  • Intuitívne ovládanie pomocou LCD displeja
  • Bohatá výbava - blatníky, nosič, stojan a osvetlenie
  • Nastaviteľný predstavec
  • 7 rýchlostí

Elektrobicykel pre každého

Medzi ďalšie výhody patrí tiež jednoduché nastavenie výšky riadidiel (nastaviteľný predstavec) a sedla, teda elektrobicykel môže používať viac užívateľov. O pohon sa stará kvalitný motor Bafang s výkonom 250 W, ktorý je umiestnený v zadnom náboji. Všetky dôležité údaje napr. zostávajúca kapacita batérie alebo aktuálna rýchlosť sa vám zobrazia na prehľadnom LCD displeji Compact, ten tiež umožňuje pomocou tlačidiel voľbu stupňa asistencie. Iste oceníte aj veľmi ľahký hliníkový rám. Dosiahla sa tak pomerne nízka hmotnosť a elektrobicykel je tak vhodný aj pre ženy. Elektrobicykel Sense Pulse je dodávaný už s blatníkmi, ktoré vás ochránia pred striekajúcou vodou a bahnom. 

Bohatá výbava už v základe

Samozrejmosťou je hliníkový nosič alebo plášte s reflexnými prvkami zvyšujúce vašu viditeľnosť v tme. Neoddeliteľnou súčasťou je tiež osvetlenie v podobe predného a zadného svetla napájaného priamo z batérie. Pre jednoduché parkovanie bicykla je k dispozícii stojan. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chybí údaj o váze.

Je moznost si toto kolo nekde projet ?

Diskusia a poradňa k Sense pulse
Príslušenstvo pre Sense pulse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sense pulse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sense Pulse.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií