AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Súprava iRobot Roomba i7+ a iRobot Braava m6

Zobraziť katalóg
Súprava iRobot Roomba i7+ a iRobot Braava m6
5 2 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na všetky druhy podláh, na vysávanie, mokré čistenie, AeroForce filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia proti zamotaniu káblov, detekcia znečistených miest a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie a mäkčené kolieska, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, kamerová a vSLAM navigácia, Li-Ion batérie, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 33 W, rozmery 9,2 × 33,9 × 33,9 cm (V׊×H), hmotnosť 4 kg, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
Kód:  IRORV928 Produktové číslo:  8594172540928 Stránky výrobcu
Súprava iRobot Roomba i7+ a iRobot Braava m6 Predaj skončil

Súprava iRobot Roomba i7+ a iRobot Braava m6

Získajte dokonalú kontrolu nad upratovaním domácnosti

Súprava robotického vysávača iRobot Roomba i7+ a robotického mopu iRobot Braava m6 zaisťuje maximálne efektívne upratovanie domácnosti zahrňujúce vysávanie a utieranie na všetkých typoch podláh. Obidva spotrebiče sú vybavenépokročilým systémom navigácie iAdapt 3.0, ktorý disponuje funkciou inteligentného mapovania Imprint na dokonalú orientáciu v priestore a výber najoptimálnejšej techniky upratovania. Používateľ tak získa presnú kontrolu nad upratovaním domácnosti a sám si pomocou pôdorysupriestoru zvolí, kedy a presne v akých miestnostiach bude chcieť, aby upratovanie prebiehalo.



Kľúčové vlastnosti robotického vysávača iRobot Roomba i7+

  • Navigácia iAdapt® 3.0 s inteligentným mapovaním Imprint™
  • Neobmedzená veľkosť upratovanej plochy
  • Automatické vysypávanie zberného koša v čistiacej stanici Clean Base™
  • Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce®
  • Rozšírené ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Inteligentné plánovanie upratovania
  • Systém proti zamotaniu do káblov
  • Akustická a optická detekcia nečistôt Dirt Detect™
  • Indikácia plného koša
  • Umývateľný zberný kôš
  • Batéria Li-Iona s funkciou dobíjania počas upratovania
  • Komunikácia v slovenskom jazyku

Kľúčové vlastnosti robotického mopu iRobot Braava Jet m6

  • Upratovanie všetkých typov tvrdých podláh
  • Navigácia iAdapt 3.0 s inteligentným mapovaním Imprint a technológiou vSLAM
  • Plocha upratovania až 92 m2
  • Funkcia Precision Jet Spray
  • Inteligentné plánovanie upratovania
  • Senzory proti pádu zo schodov
  • Komunikácia s robotickými vysávačmi Roomba i7, i7+ a S9+
  • Komunikácia v českom jazyku

Čistiaca stanica Clean Base

Pre maximálny komfort vysávač umožňuje automatické vysypávanie zberného koša do čistiacej stanice Clean Base, ktorá obsahuje jednorazové vrecko na nečistoty s kapacitou na 30 zberných košov robota. Konštrukcia základne zabraňuje úniku prachu a nečistôt späť, do priestoru. Navýmenu vrecka vás upozorní svetelný indikátor.


Systém iAdapt 3.0

Robotický vysávač iRobot Roomba i7 s unikátnym navigačným systémom iAdapt 3.0

Robotický vysávač Roomba i7+ je vybavený inteligentnou kamerou, ktorá rozpozná všetky prekážky v miestnosti a následne vytvorí presnú mapu priestoru, ktorú uloží do svojej pamäti. Funkcia inteligentného mapovania Imprint umožňuje uložiť až 10 máp poschodia, ktoré používateľ môžepomenovať a v prípade potreby zaistiť upratovanie iba zvolenej miestnosti.

3-stupňový systém AeroForce

Trojstupňový čistiaci systém AeroForce

Trojstupňový čistiaci systém AeroForce sústredí prúd vzduchu do úzkej štrbiny medzi rotujúce kefy, čím je zaistená mimoriadna akcelerácia vzduchu a v kombinácii s vysokoúčinným a výkonným motorom sa sací výkon vysávača zvýši až na desaťnásobok oproti predchádzajúcim modelom.

Efektívne upratovanie na všetkých typoch podláh

Efektívne upratovanie podláh aj kobercov

Dve proti sebe rotujúce kefy so špeciálnymi lamelami sa postarajú o dôkladné odstránenie nečistôt zo všetkých druhov tvrdých podláh a kobercov. Pri upratovaní tvrdých podláh kefy ženú nečistoty priamo do zberného koša. V prípade kobercov najskôr dochádza k uvoľneniu nečistôt zvlákien a následne ich zberu.

Dokovacia stanica

Dokovacia stanica

Vysávač Roomba i7+ je vybavený inteligentným sledovaním stavu batérie a v prípade potreby sám zamieri k dokovacej stanici, kde sa akumulátor Li-Ion automaticky dobije a vysávač následne pokračuje v upratovaní od miesta, kde bol prerušený. Na jedno dobitie je zaistenávýdrž batérie až na 75 minút upratovania.

Program SPOT

Program SPOT

Pokiaľ potrebujete rýchlo upratať rozsypaný cukor alebo vysypanú hlinu z kvetináča, tak práve pre tieto situácie je k dispozícii praktický program SPOT. Po jeho aktivácii robot dôkladne uprace priestor na ploche 1 m2 a po znečistení nezostanú žiadne stopy.

Mobilná aplikácia

Ovládanie mobilnou aplikáciou

Robotický vysávač iRobot Roomba i7 môžete ľahko ovládať cez mobilnú aplikáciu iRobot HOME, kde jednoducho zvolíte oblasť a časový harmonogram upratovania. Vysávač Roomba i7+ taktiež spolupracuje s technológiami Alexa a Google Assistant, takže ho možno ľahko ovládať jednoduchýmihlasovými príkazmi.


Automatický vysávač iRobot Roomba i7 so senzormi na bezpečné upratovanie

Aby bolo upratovanie domácnosti maximálne bezpečné, je automatický vysávač iRobot Roomba i7+ na spodnej strane vybavený bezpečnostnými senzormi, ktoré zabraňujú jeho pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest. Nechýbajú ani funkcie zabraňujúce zamotaniu vysávača do káblov alebostrapcov koberca. Aby nedochádzalo k poškodeniu nábytku, je vysávač vybavený nárazníkom so spomaleným dotykom.


Robotický mop iRobot Braava Jet m6

Robotický mop iRobot Braava Jet m6 sa postará o upratovanie všetkých typov tvrdých podláh vo vašej domácnosti. Robot je vybavený patentovanou navigáciou iAdapt 3.0, technológiou Precision jet Spray a funkciou dobíjania počas upratovania v nabíjacej stanici. Okrem toho komunikuje s ostatnýmirobotickými vysávačmi série „i“ a „s“.


Dokonalá orientácia

Dokonalá orientácia

Systém iAdapt 3.0 s vSLAM je najvyspelejšia kamerová navigácia, ktorá robotickému mopu dodáva istotu pri pohybe a orientácii vo vašej domácnosti. Vďaka inteligentnému mapovaniu Imprint rozoznáva jednotlivé miestnosti. Cez mobilnú aplikáciu môžete určiť, ktorú miestnosť márobotický mop iRobot Braava Jet m6 upratovať.

Dobíjanie počas upratovania

Nabije sa aj počas upratovania

Ako jeden z prvých robotických mopov ponúka automatické dobíjanie v nabíjacej stanici, a to dokonca aj počas upratovania. Iste oceníte, že nabíjacia stanica je navrhnutá tak, aby nedochádzalo ku kontaktu mokrej podložky a podlahy. 

Mobilná aplikácia

Praktické ovládanie

Robotický mop iRobot Braava Jet m6 môžete pohodlne ovládať pomocou mobilnej aplikácie iRobot HOME, ktorá umožňuje plánovanie, prispôsobenie či výber požadovanej miestnosti na upratovanie. Cez aplikáciu možno taktiež nastaviť intenzitu dávkovania vody na podlahu. 


Vyhne sa všetkým prekážkam

Vďaka funkcii Keep Out Zones môžete v mobilnej aplikácii označiť neobmedzený počet miest, ktoré nechcete upratovať. Veľkosť takejto zóny musí byť minimálne 60 × 60 cm. Robotický mop sa tak ľahko vyhne miskám vašich zvieracích miláčikov či ďalším prekážkam. Táto funkcia nahrádzaznámejší virtuálny múr pri starších modeloch.


Robotický mop iRobot Braava Jet m6 sa zmestí všade

Po miestnosti sa mop pohybuje elegantným spôsobom v efektívnom vzore tam a späť. Ľahko sa udržuje najmä vďaka prateľným podložkám a ponúka celkom dve možnosti upratovania – mokré a suché. Robotický mop iRobot Braava Jet m6 jetvarovaný tak, že dokáže perfektne upratať aj tesne okolo nábytku, pod nábytkom a na ďalších ťažko dostupných miestach. Pokročilé senzory zastavia robota pred kobercami či zabránia pádu zo schodov.


Obsah balenia

  • 1× iRobot Roomba i7+
  • 1× Nabíjacia stanica
  • 1× Nabíjacia a čistiaca stanica Clean Base
  • 1× Virtuálny múr Dual Mode
  • 1× Náhradný filter AeroForce
  • 1× Náhradná bočná kefka
  • 1×Robotický mop iRobot® Braava Jet® m6
  • 1× Nabíjacia stanica
  • 1× Napájací kábel
  • 2× Jednorazová čistiaca podložka na mokré upratovanie
  • 1× Jednorazová čistiaca podložka na suché upratovanie
  • 1× Pracia čistiaca podložka na mokré mopovanie
  • 1× Pracia čistiaca podložka na suché upratovanie
  • 1× Vzorka čistiaceho roztoku Braava jet™ pre tvrdé podlahy


Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spôsob navigácie
Kamerová, vSLAM Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Kamerová, vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Funkcia proti zamotaniu káblov, Detekcia znečistených miest, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica, Napájací kábel Hotovo!
Kefy
Na podlahu/koberce, Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
AeroForce filter Hotovo!

Príkon

Príkon
33 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33,9 cm Hotovo!
Výška
9,2 cm Hotovo!
Hĺbka
33,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je možné aby pracoval Braava m6 na jiném podlaží než Roomba i7+ a jak dochází k vypráznění nádoby u mopu.

Jak se vysoká vyprazdňovací stanice. Tento údaj jsem v parametrech nenašel. Děkuji. MK

Je tento set včetně vyprazdňovací stanice Clean base?

Jak dlouhá je záruka při koupi na IČO?

Diskusia a poradňa k Súprava iRobot Roomba i7+ a iRobot Braava m6
Príslušenstvo pre Súprava iRobot Roomba i7+ a iRobot Braava m6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Set iRobot Roomba i7+ a iRobot Braava m6.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií