P&G boost AD 1. týden květen

Set produktov pre ošetrenie vozidla

Zobraziť katalóg
Set produktov pre ošetrenie vozidla
4,0 4 hodnotení
Sada Autošampón aktívny NANO+ 950 ml, Umývacie rukavice 2 in 1 WOOL style KENCO, Leštenka renovačná NANO + tuba 280 ml, NANOWAX vosk na lak NANO 250 gr, Čistiaca a leštiaca sada 3 ks KENCO, Tekuté stierače NANO + rozprašovač. 300 ml, Pena na čistenie pneu NANO + spray 400 ml, Čistič diskov kolies NANO + rozprašovač 700 ml, Kefa na disky kolies KENCO
Kód:  AUPR1272S Produktové číslo:  90011
Set produktov pre ošetrenie vozidla Predaj skončil

Set produktov pre ošetrenie vozidla

Unikátny deväťdielny set autokozmetiky poteší každého nadšenca do áut. Obsahuje starostlivo vybranú kombináciu prípravkov, s ktorou vyčistíte každú piaď vášho štvorkolesového miláčika.

Sada obsahuje:

  • Aktívny autošampón NANO + 950 ml
  • Umývacie rukavice 2 v 1 WOOL style KENCO
  • Renovačná leštenka NANO + tuba 280 ml
  • Vosk na lak NANOWAX NANO 250 g
  • Čistiaca a leštiaca sada KENCO 3 ks
  • Tekuté stierače NANO + rozprašovač 300 ml
  • Pena na čistenie pneu NANO + spray 400 ml
  • Čistič diskov kolies NANO + rozprašovač 700 ml
  • Kefa na disky kolies KENCO

Aktívny autošampón NANO + 950 ml

Ako už názov napovedá, šampón je určený na umývanie auta a odstránenie nečistôt. Ide o super koncentrát so silným umývacím účinkom, ktorý vystačí až na 32 umývacích cyklov. Po šampónovaní je povrch predpripravený pre voskovanie.

Umývacie rukavice 2 v 1 WOOL style KENCO

Rukavice sa nasadia na ruku a použijú pre umývanie vozidla. Vlnená strana je pre šetrné umývanie, sieťovaná strana zase pre odstránenie hrubších nečistôt.

Renovačná leštenka NANO + tuba 280 ml

Nanočastice tejto leštěnky prenikajú do pórovitej štruktúry autolaku, vytvárajú tenký film, ktorý chráni povrch voči negatívnym atmosférickým vplyvom. Zároveň vyhladzuje drobné škrabance a dodáva autu lesk bez šmúh. Ľahko sa nanáša a vydrží až na 6 ošetrení.

Vosk na lak NANOWAX NANO 250 g

Tvrdý vosk pre vysoký lesk. Po aplikácii chráni lak pred UV žiarením a vytvára odpudivú vrstvu, ktorá zabraňuje usadeniu ďalších nečistôt. Môžete ho aplikovať aj na plastové diely vozidla, napríklad nárazník.

Čistiaca a leštiaca sada KENCO 3 ks

Trojdielna sada kotúčov, ktoré sú určené predovšetkým na leštenie karosérie. Modrý kotúč slúži pre nanesenie leštenky a základné rozleštenie, biely kotúč pre úplné rozleštenie a žltý pre finálne doleštenie.

Tekuté stierače NANO + rozprašovač 300 ml

Po aplikácii dôjde k vytvoreniu trojvrstvového neviditeľného povlaku, ktorý chráni sklo pred zotrvávajúcou vodou. Pri vyššej rýchlosti sa tak kvapky vďaka silnému prúdu vzduchu dostanú cez okraj čelného skla, čo prispieva k bezpečnejšej jazde.

Pena na čistenie pneu NANO + spray 400 ml

Vytvorí na vašich pneumatikách ochranný povlak, ktorý im poskytuje ochranu proti UV žiareniu, starnutiu gumy či vyblednutiu. Pena má tiež čistiace a konzervačný efekt, ktorý zabraňuje opätovnému zašpineniu pneumatík.

Čistič diskov kolies NANO + rozprašovač 700 ml

Prípravok odstraňuje mastnoty a usadeniny najrôznejšieho pôvodu z diskov kolies a obnovuje ich pôvodný vzhľad.

Kefa na disky kolies KENCO

S touto kefou pohodlne vyčistíte aj menej prístupné miesta ráfikov či ALU diskov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Set produktů pro ošetření vozidla.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií