Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen P&G boost

SIEMENS CO565AGS0

Zobraziť katalóg
SIEMENS CO565AGS0
Mikrovlnná rúra – vstavaná, mikrovlnný výkon 1000W, 5 stupňov výkonu, objem 36l, lightControl otočné voliče, LCD displej, cookControl15, detská poistka
Kód:  SIEMW001 Produktové číslo:  CO565AGS0 Stránky výrobcu

SIEMENS CO565AGS0

Zaujímavá a cenovo dostupná mikrovlnná rúra Siemens CO565AGS0 bude vynikajúcim doplnkom vašej kuchyne. Vyniká prepracovaným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele a zapadne do akejkoľvek modernej kuchyne. Ponúka vnútorný objem 36 l a mikrovlnný ohrev s vysokým výkonom 1 000 W s možnosťou voľby až piatich stupňov výkonu, čo z nej robí univerzálneho pomocníka pre ohrev akéhokoľvek pokrmu. Jednoduché ovládanie je realizované pomocou otočných voličov a dotykového panelu touchControl.

Kľúčové vlastnosti rúry Siemens CO565AGS0

  • Špičková vstavaná rúra v modernom dizajne
  • Parné ohrievanie
  • Päť stupňov výkonu
  • LightControl - intuitívne nastavenie rúry vďaka osvetlenému otočnému voliču
  • CookControl - 15 automatických programov (4 rozmrazovacie a 11 varných)
  • Regulácia teploty 40 – 230 °C
  • LED osvetlenie
  • Nádoba na vodu 0,8 l
  • Detská poistka, bezpečnostné vypínanie, chladiaci ventilátor

Prepracované ovládanie rúry Siemens

V prvom rade je nutné spomenúť pokročilú funkciu cookControl 15   ponúkajúcu 15 automatických programov, vďaka ktorým sa podarí príprava každého pokrmu. Myslené bolo aj na bezpečnosť, preto rúra Siemens ponúka hneď niekoľko praktických bezpečnostných prvkov. Samozrejmosťou je detská poistka a funkcia bezpečnostného vypínania, ktoré vypne spotrebič vtedy, keď je už určitý čas bez prerušenia v prevádzke (samozrejme v závislosti na stupni výkonu alebo teploty). 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS CO565AGS0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS CO565AGS0.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií