LEGO v APP pro AP+

SIEMENS GI18DA50

Zobraziť katalóg
SIEMENS GI18DA50
Vstavaná mraznička vstavaná, skriňová, A+, objem 94 l, hlučnosť 36 dB, technológia freshSense, funkcia superFreezing so zmrazovacou automatikou, 4 transparentné mraziace priehradky, akustický alarm, optický varovný signál, mraziaca kapacita 11 kg/24 hod.
Kód:  SIEMR2 Produktové číslo:  GI18DA50 Stránky výrobcu

SIEMENS GI18DA50

Vybavte svoju kuchyňu vstavanou skriňovou mrazničkou SIEMENS GI18DA50. Medzi nesporné výhody vstavaných spotrebičov patrí ich možnosť zabudovania do kuchynskej linky. To vám zaručí úsporu miesta a zachovanie dizajnu kuchyne podľa vašich predstáv. Mraznička sa radí do energetickej triedy A+, takže sa môžete spoľahnúť, že nebude zbytočne plytvať vašou elektrickou energiou.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem mrazničky 94 l
  • So 4 priehľadnými skladovacími boxmi budete mať prehľad o uskladnených potravinách
  • Technológia freshSense zaručí vždy stabilnú teplotu vnútri mrazničky
  • Supermrazenie zaistí okamžité zmrazenie nových potravín
  • Pri poruche možno potraviny skladovať 22 hodín
  • Systém multiAlarm upozorní na nežiaduci nárast teploty
  • Súčasťou balenia sú 2 chladiace akumulátory, miska na ľad a zmrazovacia tácka na drobné ovocie

Spoľahlivý spotrebič

So svojimi malými rozmermi sa táto vstavaná mraznička s objemom 94 litrov zmestí takmer všade. Štyri skladovacie boxy, ktoré zaistia veľa miesta na uskladňovanie potravín, sú vyrobené z transparentného materiálu, preto budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, čo kde skladujete. Mraznička disponuje funkciou supermrazenia, ktorá zaistí okamžité zmrazenie novo vložených potravín. Pokiaľ dôjde k nežiaducemu nárastu teploty, pomocou optického a zvukového výstražného signálu vás na to upozorní systém multiAlarm. Pri poruche mrazničky možno potraviny skladovať bez strachu o ich čerstvosť ešte ďalších 22 hodín.

Vždy čerstvé potraviny

Vďaka kapacite, ktorou sa mraznička pýši, v nej zmrazíte až 11 kg potravín počas 24 hodín. Technológia freshSense využíva niekoľko senzorov. Tie majú za úlohu zabezpečiť, aby teplota vnútri spotrebiča zostala stabilná. Preto sa môžete tešiť na to, že vaše potraviny zostanú čerstvé podstatne dlhšie ako v bežných mrazničkách. V balení nájdete aj praktické príslušenstvo, ako je dvojica chladiacich akumulátorov, miska na ľad a zmrazovacia tácka na drobné ovocie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS GI18DA50
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS GI18DA50.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií