Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

Siemens KG39VVL31

Zobraziť katalóg
Siemens KG39VVL31
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 201cm, A ++, objem 248 / 94l, lowFrost, funkcia supermrazenie, CrisperBox, LED osvetlenie v chladiacej časti, doba skladovania pri poruche 23hod., mraziaci výkon 7kg / 24hod., 201x60x65cm
Kód:  SICHL016 Produktové číslo:  KG39VVL31 Stránky výrobcu

Siemens KG39VVL31

Moderná a technologicky vyspelá kombinovaná chladnička je vhodná pre veľké rodiny, pretože pojme aj nákup na celý týždeň. Zaiste vás poteší veľký objem 248 litrov, energetická trieda A++ a nízka hlučnosť 39 decibelov, vďaka ktorej sa hodí do kuchýň spojených s obývacím priestorom. Samotný vzhľad chladničky v nerezovom vyhotovení bude dizajnovovou ozdobou všade, kde ju postavíte. Jednoducho si užívajte život, ako sa vám páči. Chladnička sa postará o zvyšok.

Kľúčové vlastnosti

  • Ovocie a zelenina zostanú dlhšie čerstvé vďaka priehradke CrisperBox
  • Menej námrazy a rýchlejšie odmrazovanie s technológiou lowFrost
  • LED osvetlenie osvetlí vnútorný priestor a neoslňuje
  • Držiak na fľaše ponúka bezpečné uskladnenie všetkých druhov fliaš
  • Priehradka bigBox ponúka extra veľký priestor pre uskladnenie zvlášť objemných potravín

Priehľadné usporiadanie políc

Vo vnútri chladničky nájdete päť políc z tvrdeného skla a stabilný držiak na fľaše, ktorý umožňuje uskladnenie nielen fliaš, ale aj veľkých PET fliaš či plechoviek. Kombinovaná chladnička sa pýši priehradkou CrisperBox na ovocie a zeleninu, ktorá má špeciálne vlnité dno, ktoré prispieva dlhšej čerstvosti a chrumkavosti potravín. Môžete v nej manuálne regulovať stupeň vlhkosti pomocou posuvnej drážky podľa vášho želania a druhu potravín. Nové LED osvetlenie s dlhou životnosťou je integrované do bočných stien spotrebiča. Zaručí tak dokonalé a rovnomerné osvetlenie celého priestoru.

Menej námrazy a rýchlejšie odmrazenie

Priestor mrazničky je rozdelený do 3 boxov. Jeden z nich vás zaiste poteší a to vďaka svojej veľkosti. Priehradka bigBox vám ponúka veľa miesta pre optimálne skladovanie a uskladnenie obzvlášť objemných potravín. Nesmieme zabudnúť na inovatívne funkcie, ako je supermrazenie, ktoré automaticky zníži teplotu vo vnútri mrazničky a zabráni rozmrazeniu už zmrazených potravín. Vďaka novej technológii mrazenia lowFrost je tvorba ľadu znateľne menšia a rovnomerná a uľahčuje proces odmrazovania. Preto je výrobok u používateľov vysoko cenený. Mraziaca kapacita je 7 kg za 24 hodín a o vaše potraviny bude postarané aj v prípade poruchy na dobu až 23 hodín.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siemens KG39VVL31
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KG39VVL31.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií