AD homeoffice AD homeoffice

SIEMENS WD15H542EU

Zobraziť katalóg
SIEMENS WD15H542EU + záruka 10 rokov na motor
5 4 hodnotení
Práčka so sušičkou – A, 7/4kg, 1500 ot./min., Hlučnosť prania 46dB, 13 programov, odložený štart, Aqua Stop, motor iQdrive, funkcie Reload, Air CONDENSATION Technology: kondenzácia vody pomocou vzduchu a tým minimálna spotreba vody počas sušenia, samočistiaci kondenzátor, hygieneCare, vnútorné osvetlenie, para, VxŠxH 84.8x59.8x59cm
Kód:  FAP1602l Produktové číslo:  WD15H542EU Stránky výrobcu

SIEMENS WD15H542EU


Chcete si uľahčiť prácu s horami špinavého prádla? Práčka so sušičkou SIEMENS WD15H542EU ponúka kapacitu 7 kg pre pranie a 4 kg pre sušenie, 1 500 otáčok za minútu a mimoriadne tichú prevádzkovú hlučnosť 46 dB. Energetický štítok s označením A zaručuje nízku spotrebu elektriny a 10 ročná záruka na motor sľubuje nulové starosti so skorou výmenou práčky.


vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – AirCondensation
 

Technológia AirCondensation

Extrémne úsporné sušenie vďaka kondezácii vody pomocou vzduchu = minimálna spotreba vody počas sušenia.

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – ActiveSteam
 

Parný program pre obnovu sviežosti a vyhladenie záhybov

Stačí si vybrať jeden z ponúkaných parných programov na odstránenie pokrčenia a obnovu sviežosti u akéhokoľvek typu bielizne. Stačí naplniť príslušnú nádržku destilovanou vodou a vaša sušička sa už o zvyšok postará sama.

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU –SelfCleaning
 

Samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, zatiaľ čo spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám, ušetrí vás tak únavného čistenia. Vďaka tejto inovácii sa kondenzátor automaticky vyčistí až štyrikrát v priebehu sušiaceho procesu, čo má pozitívny vplyv nielen na vašu bielizeň, ale aj životné prostredie a váš čas.


vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – iQDrive
 

Motor iQdrive

Extrémne efektívny a tichý asynchrónny motor so zárukou 10 rokov.

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – OutDoor
 

Špeciálny program pre športové a outdoorové oblečenie

Senzorovo kontrolovaný program Outdoor/impregnácia spoľahlivo vyperie a ochráni vaše kvalitné funkčné textílie. Môžete tiež podľa potreby pridať impregnačný prostriedok. Pomocou tohto ošetrovacieho „wash-in“ prostriedku, optimálnej teploty a špeciálnym pohybom bubna, program obnoví funkciu vodotesnosti vašich textílií. Priedušnosť zostane plne zachovaná.

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – waterPerfect Plus
 

Inteligentný systém distribúcie vody waterPerfect Plus

Šikovný 3D senzor systém sa postará o to, aby na základe objemu a druhu bielizne (napr. bavlna alebo syntetika) bolo do bubna privedené vždy optimálne množstvo vody.


vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – VarioPerfect
 

Funkcia VarioPerfect

Umožní skrátiť dobu prania o 60% alebo znížiť spotrebu energie o 50% – vďaka voliteľnej možnosti programu.

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – AntiStain
 

Systém AntiStain

Nemusíte ani pridať predpierku či špeciálne chemické prostriedky. Tento systém si vie poradiť s 16 typmi škvŕn, z toho 4 najčastejšie môžete predvoliť manuálne (škrvny od krvi, tukov či oleja, červeného vína a trávy).

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – AutoDry
 

Systém AutoDry

Senzory trvale merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť, takže bielizeň sa usuší presne tak, ako si prajete – napríklad na stupeň usušenia vhodný na uloženie bielizne do skrine, alebo na žehlenie.


vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – Čerpadlo
 

Tepelné čerpadlo

Na rozdiel od klasického kondenzačného sušenia pracuje táto technológia bez drahého konvenčného ohrevu. Vzduch je ohriaty ekonomicky pomocou tepelného čerpadla a efektívne využije prítomné teplo.

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – Načechrávanie
 

Našuchorenie

Bielizeň sa po usušení v bubni ešte až dve hodiny čechrá (možno kedykoľvek počas sušenia prerušiť a bielizeň vytiahnuť).

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – AquaStop
 

Systém AquaStop

Systém AquaStop vás stopercentne ochráni pred škodami spôsobenými vodou, a to s doživotnou zárukou.


vypnuté
SIEMENS WD15H542EU - Antivibration Design
 

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna, okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – Reload
 

Štart/Pauza s re-load funkciou (možnosť doplnenia bielizne)

Pridajte zabudnutú bielizeň k praniu aj po jeho začiatku. V závislosti na fáze prania možno pomocou funkcie re-load pozastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň do bubna.

vypnuté
SIEMENS WD15H542EU – Nemecká technológia
 

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám vždy umožní si prispôsobiť pranie vlastným predstavám.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Může být tato pračka se sušičkou umístěna pod deskou kuchyňské linky a mezi dvě skříňky? Děkuji

Má tato pračka skutečně šíři 59cm, Potřebuji aby se mi vešla do 60cm širokých futer. děkuji

Má tato sušička drain set, tzn. že kondenzovaná voda je automaticky vypouštěna přes hadici do opdadu nebo je třeba vodu ručně vylévat? Díky.

Diskusia a poradňa k SIEMENS WD15H542EU
Príslušenstvo pre SIEMENS WD15H542EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WD15H542EU.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií