AlzaPlus+ sport AD elektro

Sigma Buster 100 + Nugget Flash

Zobraziť katalóg
Sigma Buster 100 + Nugget Flash
4,4 10 hodnotení
Svetlo na bicykel predné + zadné, predné: vysoko svietivá LED dióda, dosvit 35 m, 6 svetelných režimov, vodovzdornosť IPX4, zadné: viditeľnosť 400 m, 3 svetelné režimy, vodovzdorné IPX4
Kód:  SPTif1066 Produktové číslo:  4016224187706

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sigma Buster 100 + Nugget Flash

Skvelá sada predného a zadného svetla na bicykel od výrobcu Sigma.Predné svietidlo na bicykel Sigma Buster je vreckovej veľkosti a má svetelný tok až 120 lumenov. Perfektne osvetlí cestu a jej okolie a má dlhú výdrž svietenia. Svetlo je čisté a jasne biele. Svietidlo má nadčasový a elegantný dizajn vďaka hliníkovej konštrukcii. Je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov. Zadné svetlo pre bicykel SIGMA NUGGET FLASH využíva vysoko výkonnú LED diódu a napomáha tam vašej bezpečnosti. Pomocou Fresnelove šošovky poskytuje viac ako 220 ° bočné viditeľnosti. Toto výkonné svetlo je viditeľné na 400 metrov. Vďaka malým rozmerom sa dokonale hodí na všetky kolesá. Svetlá sa ľahko zapínajú aj v rukaviciach. Sú vodeodolná, a tak sa nezničí ani pri nepriazni počasia.

Kľúčové vlastnosti

  • predné svetlo svetelný tok 120 lm
  • zadné svetlo 1 × LED dióda 0,5 W
  • vodeodolnosť IPX4
  • 6 svetelných režimov predné svetlo a 3 režimy zadné svetlo
  • LED indikátor stavu batérie
  • dobíjanie batérie pomocou microUSB

výdrž

Predné svetlo:

Svietidlo má dobíjacie lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Vďaka technológii tejto batérie sa svietidlo nevybíja, keď sa nepoužíva. Plné nabitie batérie trvá 2 hodiny. Stav batérie vám ukazuje LED dióda v tlačidle. V prípade, že kapacita batérie klesne pod 70%, LED dióda sa rozsvieti na zeleno. Pri dosiahnutí 30% kapacity batérie, LED dióda svieti na červeno.

Zadné svetlo:

Svietidlo má dobíjacie lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Plné nabitie batérie trvá 2 hodiny. Stav batérie vám ukazuje LED kontrolka. V prípade, že kapacita batérie klesne pod 70%, kontrolka svieti na bielo. Pri dosiahnutí 30% kapacity batérie a pri nabíjaní, svieti na červeno.

parametre:

hmotnosť:

Predné svetlo: 62 g
Zadné svetlo: 24 g (vrátane silikónového držiaka)

Režimy osvetlenie a výdrž batérie:

Predné svetlo:

intenzita 30 lm - výdrž 8 h
intenzita 60 lm - výdrž 4 h
intenzita 120 lm - výdrž 2 h
blikajúce režim - výdrž 9 h
pulzujúca režim - výdrž 9 h
SOS režim - výdrž 10 h

Zadné svetlo:

intenzívny režim - výdrž 3 h
štandardný režim - výdrž 7 h
blikanie - výdrž 8 h

Dosvit predného svetla:
35 m

viditeľnosť:
400 m (zadné svetlo)

Univerzálne použitie

Predné svetlo:

Súčasťou balenia je silikónový držiak, s ktorým môžete svietidlo jednoducho pripevniť na helmu.

Zadné svetlo:

Súčasťou balenia je silikónový držiak, vďaka ktorému svietidlo jednoducho a bez pomoci náradia, pripevníte ku kolesu. K dispozícii tiež máte sponu na opasok alebo batoh, ktorá sa bude hodiť pri chôdzi, behu či turistike pre lepšiu viditeľnosť a vyššiu bezpečnosť.

Parametre a špecifikácia

Druh svetla
Predné, Zadné Hotovo!
Napájanie
Dobíjací akumulátor Hotovo!

Druh svetla

Druh svetla
Predné, Zadné Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Dobíjací akumulátor Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, neprodáváte tu něco jako toto: Odkaz do neznáma Na kolo. Popřípadě nevíte kde to sehnat? Díky moc.

Dobrý deň, po včerajšom nákupe tejto súpravy som zistil, že i po niekoľkohodinovom opakovanom nabíjaní predné svetlo vypne po niekoľkých sekundách prevádzky. Je možné že ide o vadný výrobok / batériu, alebo ste mi predali použitý opotrebovaný výrobok? Na krabičke nebola žiadna ochranná plomba. Tovar tak budem musieť vrátiť, keďže je nepoužiteľný. Ďakujem.

Dobrý deň, objednal som si tieto dve svietidlá. V obrázkoch je však aj držiak na bicykel ktorý sa upevňuje šrúbkou, avšak ten nebol priložený iba vrchná časť. Viete mi s tým pomôcť?

Diskusia a poradňa k Sigma Buster 100 + Nugget Flash
Príslušenstvo pre Sigma Buster 100 + Nugget Flash Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Buster 100 + Nugget Flash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sigma Buster 100 + Nugget Flash.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií