Siku Super – hasiči Man s otočným rebríkom

Zobraziť katalóg
Siku Super – hasiči Man s otočným rebríkom
Kovový model - vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif10727 Produktové číslo:  4006874021147

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Siku Super – hasiči Man s otočným rebríkom Predaj skončil

Siku Super – hasiči Man s otočným rebríkom

Viacpodlažný obytný blok bol zasiahnutý požiarom! Jediná šanca je v rukách hasičov, ktorí sa na miesto činu blížia na svojom perfektnom vozidle MAN. Teraz je jasné, že všetko dobre dopadne. Model hasičského vozidla poháňaný vznetovým motorom s výkonom 300 koní akoby skutočnému modelu z oka vypadol. Problém nebude mať ani so záchranou ľudí z vyšších poschodí. Je totiž vybavený výsuvným rotačným rebríkom s košom, ktorý možno rozložiť a rozšíriť do ideálnej polohy. Potom už stačí len zapnúť hadicu a začať hasiť... Model hasičského vozidla SIKU Man je prepracovaný aj do tých najmenších detailov a vyniká veľmi kvalitným a odolným použitým materiálom.

Kľúčové vlastnosti kovového modelu Siku Super Man

  • Model hasičského vozidla Man s otočným rebríkom
  • Kvalitný kovový materiál
  • Detailné spracovanie hračky
  • Odporúčaný vek od 3 rokov
  • Rozmery 27,7 × 7 × 10,5 cm
  • Mierka 1 : 50

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky hasičské autíčka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siku Super – hasiči Man s otočným rebríkom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siku Super - hasiči Man s otočným žebříkem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siku Super - Feuerwehr-MAN mit einer rotierenden Leiter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siku Super - Feuerwehr-MAN mit einer rotierenden Leiter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siku Super - Tűzoltóautó forgó létrával.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií