Simba Máša a medveď 28 cm

Zobraziť katalóg
Simba Máša a medveď 28 cm
Maňuška – 28cm, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif4357 Produktové číslo:  4006592982072
Simba Máša a medveď 28 cm Predaj skončil

Simba Máša a medveď 28 cm

Hrávate divadlo s bábkami? Získajte pre deti túto postavičku z obľúbeného seriálu Máša a medveď. Maňuška Simba Máša a medveď Míša je krásne hebká a vaše dieťa si ju rýchlo obľúbi. Môže si s ňou zahrať divadlo, porozprávať sa s ňou alebo sa môže stať jeho dobrým priateľom na spanie. Maňuška je veľmi ľahká. Veľkosť maňušky je 28 cm a je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti Maňušky Simba Máša a medveď Míša 

  • Maňuška míša je veľmi ľahká a jemná
  • Vhodná pre deti od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Simba Máša a medveď 28 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Máša a medvěd Míša 28 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Handpuppe Bär aus Mascha und der Bär 28 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Handpuppe Bär aus Mascha und der Bär 28 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simba Mása és a Medve Misha Báb 28 cm.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií