Doručení zdarma Stellar Blade

Skylanders: Giants (Lightning Rod v2)

Zobraziť katalóg
Skylanders: Giants (Lightning Rod v2)
Herná figúrka - Figúrka pre hry Skylanders: Giants a Skylanders: Swap Force
Kód:  WG383g2i Produktové číslo:  84500EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skylanders: Giants (Lightning Rod v2) Predaj skončil

Skylanders: Giants (Lightning Rod v2)

Skylanders: Giants je kouzelný svět, který kombinuje fyzickou a virtuální skutečnost s inovativní řadou cross-platformových figurek. Ty mají vlastní "rozum" a je možné je kdekoliv ve světě Skylands magicky oživit. Postav se do čela týmu hrdinských Skylanderů, prožij napínavé dobrodružství, řeš zábavné hlavolamy, překonávej různá nebezpečí a pokus se o záchranu světa Skylands!

Lightning Rod je vylepšená herní postavička z další kapitoly magického dobrodružství Skylanders Giants. Lightning Rod patří do Elementu vzduchu a má podobu vousaté příšerky. Vyrůstal v Oblačném království, kde se stal díky svého hrdinství a elektrizujícímu vzhledu nejslavnějším obrem v celé říši. Tato originální celebrita tě naprosto okouzlí svými jedinečnými schopnostmi. S figurkou Lightning Rod vytvoříš skvělý tým, který ti zajistí velkolepé vítězství.

Vylepšené statistiky: 
Síla - 75
Zručnost - 70
Obrana - 65
Štěstí - 75

Obsah balení:
Figurka
Samolepky s kódy

Doporučený věk:
Od 7 let 

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skylanders: Giants (Lightning Rod v2). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skylanders: Giants (Lightning Rod v2). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skylanders: Giants (Lightning Rod v2). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skylanders: Giants (Lightning Rod v2).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií