Smoby Masha a Bear Microphone

Zobraziť katalóg
Smoby Masha a Bear Microphone
Hudobná hračka zvukové efekty, vhodné pre 3 roky
Kód:  HRAif4929 Produktové číslo:  3032165201005
Smoby Masha a Bear Microphone Predaj skončil

Smoby Masha a Bear Microphone

Mikrofon Máša a medvěd potěší vaše děti veselými zvukovými efekty. Pod jednotlivými tlačítky se ukrývá hudba, rytmy nebo potlesk. S jejich pomocí se vaše ratolesti rázem promění na malé zpěváky a zpěvačky. Stačí chytit mikrofon do ruky, pustit hudbu a vystoupení může začít! Hračka je vyrobena z kvalitního a odolného plastu a vyniká precizním zpracováním. Měří cca 20 cm a dokonale padne do malých dětských ručiček. Užijte si s vašimi dětmi jejich první zábavná vystoupení!

Klíčové vlastnosti mikrofonu Smoby Máša a medvěd

  • S motivy z oblíbeného animovaného seriálu Máša a medvěd
  • 3 druhy zvukových efektů - hudba, rytmy, potlesk
  • Precizní zpracování
  • Z kvalitního a odolného plastu
  • Velikost mikrofonu cca 20 cm
  • Na 2 AA baterie (součást balení)
  • Vhodné pro děti od 3 let
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na hudobníkov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Smoby Masha a Bear Microphone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smoby Máša a medvěd Mikrofon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smoby Máša a medvěd Mikrofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smoby Máša a medvěd Mikrofon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mása és a Medve zenélő mikrofon.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií