AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SNAIGE C29SM T10021

Zobraziť katalóg
SNAIGE C29SM T10021
5 1 hodnotení
Chladnička bez mrazničky — monoklimatická, 145cm, A+, objem 267l, hlučnosť 41dB, automatické odmrazovanie, LED osvetlenie, antibakteriálna ochrana, farba biela
Kód:  SNGCHL017 Produktové číslo:  C29SM T10021 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SNAIGE C29SM T10021 Predaj skončil

SNAIGE C29SM T10021

Monoklimatická chladnička od litovského výrobcu SNAIGE sa perfektne hodí všade tam, kde potrebuje uskladniť v chlade väčšie množstvo potravín. Celkový objem je 267 litrov, chladnička má 4 prestaviteľné police z tvrdeného skla a výsuvný šuplík na ovocie a zeleninu. Vaše potraviny budú tiež chránené pred nežiadúcimi organizmami antibakteriálnym povrchom vnútornej časti chladničky. Ten bráni baktériám a plesniam v množení. Iste oceníte automatické odmrazovanie, ktoré vám ušetrí veľa práce.

Kľúčové vlastnosti

  • Monoklimatická chladnička
  • Police z tvrdeného skla
  • Antibakteriálna povrchová úprava
  • Automatické odmrazovanie
  • Šuplíky na ovocie a zeleninu
  • LED osvetlenie

Antibakteriálny povrch

Vnútorný povrch chladničky je obohatený o špeciálnu prísadu, ktorá po celú dobu životnosti spotrebiča uvoľňuje do priestoru ióny striebra. Tie spôsobujú vylúčenie vody z tiel nežiadúcich mikroorganizmov a zabraňujú tým ich množeniu a ďalšiemu šíreniu. Redukuje sa tak nepríjemný zápach, predčasná skaza potravín, sliznatý povrch nečistôt aj vznik plesní.

 
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SNAIGE C29SM T10021 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SNAIGE C29SM T10021.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií