Solight DC32

Zobraziť katalóg
Solight DC32
4,9 7 hodnotení
Nabíjačka do auta - adaptér, 4x USB, vstup: DC 12-24V, výstup: DC 5V/6000mm
Kód:  UD999f6 Produktové číslo:  DC32 Stránky výrobcu

Solight DC32

Multifunkčná nabíjačka značky Solight vám spríjemní dlhšie cesty automobilom. Svojim vyhotovením však nadchne aj cestovateľov v dodávkach či mikrobusoch. Vyrieši raz pre vždy starosti s dobíjaním mnohými zariadení. Ponúka totiž hneď dva USB nabíjacie porty s maximálnym výstupom 3 A. Špeciálna čipová sada Texas Instruments poskytne rýchle nabíjanie tabletov a smartfónov od známych značiek, bez ohľadu na špecifické zapojenie ich originálnych nabíjacích USB adaptérov. Vďaka pogumovanému povrchu je zaručená vyššia odolnosť aj pri skutočne náročnom používaní.

Adaptér znesie vstupné napätie 12 i 24 Voltov, takže sa hodí do osobných aj nákladných áut. Stáva sa tak ideálnym pomocníkom na cestách v prípade, že máte viac zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné na dobíjanie mnohých multimediálnych zariadení naraz
  • 4x USB výstup typu A + 2× priebežná CLA zásuvka cigaretového adaptéra
  • Overená kompatibilita s prístrojmi Apple, Samsung Sony, LG, Nokia, Lenovo a ZTE, Huawei, HTC, Blackberry, Amazon Kindle, Google Nexus, Sharp, Asus
  • Inteligentný obvod detekuje batériu pripojeného zariadenia v každom výstupe a mení rýchlosť nabíjania v závislosti na kapacite a stave nabitia batérie
  • Ochrana proti prebitiu, prepätiu, prehriatiu a proti skratu
  • Integrovaný kábel s dĺžkou 90 na ideálne umiestnenie
  • Výmenné autopoistky 10 A s LED indikáciou poruchy na bezpečné používanie a ochranu automobilu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda adaptér zvládne napájet Iphone 5S při plné zátěži a GPS TomTom ONE XL ? děkuji

Dobrý den. Jaká je prosím celková velikost konektoru, který se zapojuje do zásuvky zapalovače? Díky

Dobrý den, mohu přes ty dvě průběžné CLA zásuvky nabíjet současně autokameru a GPS? Bohužel GPS nelze nabíjet přes USB. Děkuji.

Dobrý den, jaký proud mají jednotlivé výstupy?

Diskusia a poradňa k Solight DC32
Príslušenstvo pre Solight DC32
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight DC32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte solight DC32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte solight DC32. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight DC32.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií