Rapture AP+ plus nový vizuál

Sony LSPX-A1

Zobraziť katalóg
Sony LSPX-A1
Projektor laser, 4K Ultra HD, 4096 × 2160, 16:9, svietivosť 2500 ANSI lm, HDMI, USB, LAN, bluetooth, HDR, reproduktory
Kód:  WS553e Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony LSPX-A1

Riadny zážitok z domáceho kina môžete mať v ľubovoľnej miestnosti. Až doteraz filmoví nadšenci potrebovali vyhradený priestor pre sledovanie premietaného obsahu, kde je k dispozícii dostatočne veľká vzdialenosť od plátna, aby vznikla patrične veľká plocha. Tento projektor nepotrebuje takmer žiadny priestor a napriek tomu vás očarí extra veľkým obrazom v najvyššej akosti 4K Ultra HD. Projektor Sony LSPX-A1 SXRD pridáva jedinečné výškové reproduktory z organického skla, ktoré dokonale šíria zvuk do priestoru v uhle 360° a 50 wattový subwoofer pre výdatné basy.

Kľúčové vlastnosti projektora Sony LSPX-A1 SXRD

  • Flexibilná inštalácia vďaka ultra krátkej projekčnej vzdialenosti
  • Ostrosť na veľkej ploche s natívnym 4K rozlíšením (4 096 × 2 160) a HDR
  • Kompatibilný s najnovšími štandardmi obrazu
  • Laserová lampa so životnosťou 20 tisíc prevádzkových hodín
  • Hliníkový dizajn so skrytou kabelážou
  • S rozšírením o kvalitnú zvukovú kulisu (3-kanálové reproduktory + subwoofer)
  • Bluetooth pre diaľkové ovládanie

Najpokročilejší laserový projekčný systém

Najnáročnejšie požiadavky na filmový obraz splní projektor Sony LSPX-A1 SXRD najnovšou technológiou SXRD (Silicon X-tal Reflective Display). Do systému sú zaradené 3 SXRD panely s minimalizovanými medzerami medzi pixelmi. Lepšie sa definujú odtiene, dosahuje sa mimoriadne hlboká čierna aj vysoký jas v jednom okamihu. Dostane sa k vám dokonale prekreslený obraz v reálne vyzerajúcom 4K rozlíšení.

Presne ladená paleta

Na vysokom dynamickom kontraste a hlavne plnom farebnom spektre sa podieľa aj pokročilé tónovanie Triluminos, preslávenej na televízoroch BRAVIA, a laserový zdroj svetla. Lampa s LED laserom generuje projektoru Sony LSPX-A1 SXRD jas potrebný pre žiarivý obraz na veľkej ploche a poradí si aj s ťažko reprodukovateľnými odtieňmi jasnej červenej, hlbokej zelenej a modrej. Krajiny, morská i nebeská modrá, ale aj pleťové odtiene budú prirodzenejšie ako kedykoľvek predtým.

Dokonalosť bez čakania

Nech už sledujete čokoľvek, vždy bude obraz hodvábne hladký a ostrý. Ak máte obľúbené filmy na Blu-ray vo Full HD kvalite alebo len na DVD, aj tak projektor Sony LSPX-A1 SXRD analyzuje jednotlivé pixely a sofistikovaným algoritmom Reality Creation 4K projekciu vyšperkuje jemnou textúrou, dokonalou farebnosťou a kontrastom.

Naozaj kdekoľvek

Inštalácia projektora Sony LSPX-A1 SXRD v izbe je veľmi jednoduchá vďaka krátkej projekčnej vzdialenosti. Možno ho dať na zem a prisunúť ho až k plátnu. V tom prípade si vychutnáte krásny obraz s uhlopriečkou 2,15 metra. Odsuňte ho o 24 centimetrov a zaraz máte uhlopriečku viac ako 3 metre. Odchýlky od dokonalej pozície ľahko doladíte zoomom.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Natívne rozlíšenie
4096 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,24 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
215,9 cm (85 ") Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
4096 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,24 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
215,9 cm (85 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
304,8 cm (120 ") Hotovo!

Pripojenie

Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Bluetooth Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, LAN Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
Zoom Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie, Bluetooth, HDR Hotovo!

Rozmery

Šírka
125,5 cm Hotovo!
Výška
55,9 cm Hotovo!
Hĺbka
47 cm Hotovo!
Hmotnosť
75 kg Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony LSPX-A1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony LSPX-A1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony LSPX-A1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony LSPX-A1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony LSPX-A1.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií