AD květen univerzal P&G boost

Sony NEX 7 černý

Zobraziť katalóg
Sony NEX 7 černý
Digitálny fotoaparát CMOS Exmor APS HD 24.3 Mpx, výmenné objektívy s bajonetom E, Full HD video, 3 "výklopný LCD, Li-Ion, MS DUO + \u200b\u200bSD/SDHC/SDXC, HDMI, stabilizácia obrazu
Kód:  OS072i1 Produktové číslo:  NEX7B.CEE4 Stránky výrobcu

Sony NEX 7 černý

SONY NEX-7K je fotoaparát malých rozmerov, ponúkajúci veľké možnosti.Ide o hybridný fotoaparát chváliaci sa profesionálnou kvalitou a umožňujúce robiť snímky v štýle digitálnej zrkadlovky kompaktným zariadením.Cez svoje rozmery je vybavený snímačom CMOS Exmor APS HD s rozlíšením 24,3 efektívneho megapixelu, ktorý zachytí naozaj každý detail.Funkcia presného automatického ostrenia Vám pomôže fotografovať lepšie a doslova zamknúť požadovaný objekt v zábere.

Perfektná je aj možnosť osadzovať fotoaparát výmennými objektívmi, čo len podčiarkuje jeho skvelú pripravenosť slúžiť ako naozaj profesionálny prístroj.Plynulé videozáznamy v kvalite FullHD so stereofónnym zvukom urobí z Vašich najdôležitejších okamihov zážitky, ktoré si môžete pripomenúť kedykoľvek.Výklopný displej, elektronický hľadáčik s vysokým rozlíšením a veľký rozsah citlivosti ISO - to sú ďalšie a zďaleka nie posledné devízy digitálneho fotoaparátu SONY NEX-7K.



Kompaktné rozmery a výmenné objektívy


S digitálnym fotoaparátom SONY NEX-7K získate profesionálnu kvalitu do vrecka.Užite si možnosť zobrať si fotoaparát sebou naozaj kamkoľvek a bez veľkých nárokov na miesto.Žiadny skvelý snímok Vám neunikne a Vaše najdôležitejšie okamihy budú zvečnené navždy.

Možnosť výmenných objektívov prináša značné rozšírenie schopností fotoaparátu - chcete nafotiť dokonalý portrét či panoramatickú krajinu?Stačí nasadiť objektív s bajonetom E a vybrať správny záber.K dispozícii je tiež možnosť využiť bajonetový adaptér a vychutnať si ďalšie možnosti využitia s bajonetom A. 



Revolučný snímač CMOS Exmor APS HD


24,3 megapixelový snímač CMOS Exmor APS HD Vás vezme do sveta výnimočne vysokého rozlíšenia a fenomenálneho obrazového výkonu.Výsledok, ktorý Vám SONY NEX-7K poskytne, sa nebude líšiť od digitálnych zrkadloviek.Vychutnajte si bohatých detailov a nízkeho šumu.Nízke osvetlenie tiež nie je žiadnym problémom a vy nebudete ďalej nijako obmedzovaní.



Presný elektronický hľadáčik a manuálne ovládanie


Digitálny fotoaparát SONY NEX-7K je vybavený presným elektronickým hľadáčikom XGA OLED TruFinder s vysokým kontrastom, ktorý prináša jasný obraz a hlavne 100% pokrytie záberu so širokouhlým zobrazovaním.Už premýšľate, aké skvelé fotografie vďaka tejto vlastnosti môžete zaobstarať práve vy?

Intuitívne užívateľské rozhranie je doplnené manuálnym ovládaním fungujúcim na rovnakom princípe ako u digitálnej zrkadlovky.Doprajte si plného ovládanie expozície v režimoch PASM.Vy najlepšie viete, aké nastavenia bude ideálne pre perfektný výsledok Vašej snahy. 



Svet filmárskych víziou a pravej kreativity


SONY NEX-7K Vám dáva dokonalú možnosť vyjadriť sa prostredníctvom HD filmov s vyššou snímkovou rýchlosťou ponúkajúce absolútne plynulé prehrávanie.Ľahko dosiahnete nádherných efektov rozostrenie pozadia, čím svojmu klipu dodáte na hĺbke a dramatickosti.

Vďaka funkcii Kreatívne štýl a režimom obrazového efektu môžete jednoduchým stlačením tlačidla zvýrazniť pořadovanou atmosféru alebo kompletne zmeniť vzhľad videozáznamu.Režim Detské kamery napríklad vytvára neuhladenej, amatérsky pohľad.Naproti tomu režim Posterizace vďaka zníženiu počtu farieb vytvára živý a kontrastné dojem. 



TRINAVI - jednoduchá navigácia a ovládanie


Inovatívny prístup k ovládaniu fotoaparátu, umožňujúce rýchlejšie a intuitívnejšie jemné doladenie dostupného nastavenia - to je systém TRINAVI.Používaním navigačného tlačidla a troch ľahko prístupných otočných ovládačov je prakticky eliminovaná potreba vyhľadávať a zdĺhavo prechádzať menu.Užite si jednoduchosť.

Prispôsobiteľné navigačné tlačidlo ponúka možnosť zvoliť Vaše najčastejšie používané kategórie pre ľahký prístup a vy tak môžete dosiahnuť Vami požadovaného poradia pri zobrazovaní jednotlivých nastavení a kategórií presne tak, ako to vyhovuje Vášmu fotografickému štýlu.

Technológia a ocenenia


SONY NEX-7K vo svojom kompaktnom tele skrýva naozaj veľké množstvo moderných technológií a funkcií.Tie z neho robí zariadenie, ktoré Vás svojím výkonom a možnosťami prekvapí každý deň.Je vytvorené s presným dôrazom na podstatné a dôležité požiadavky, ktoré kladie dnešný svet digitálnej fotografie.Nie je teda divu, že tento fotoaparát už stihol pozbierať celý rad prestížnych ocenení, medzi ktoré patrí napríklad "Zásah Digimanie" alebo "TIPA AWARDS 2012". 




Parametre a špecifikácie:

Objektív:

Kompatibilita: objektívy SONY s bajonetom E
ďalšie kompatibilita s bajonetovým adaptérom

Snímač obrazu:
Typ snímača obrazu: CMOS
Farebný filter obrazového snímača: R, G, B, primárne farby
Veľkosť: 23,5 x 15,6 mm (veľkosť APS-C)

Fotoaparát:
Celkový počet pixelov snímača (megapixely): Pribl.24,7
Efektívne pixely (megapixely): Pribl.24,3
Vyváženie bielej: automatické, prednastavený výber, Denné svetlo, tieň, zamračené, žiarovka, žiarivka, blesk
Nastavenie citlivosti ISO: Ekvivalent ISO 100 až 16 000

Systém proti prachu:
poťah na optickom filtri, ultrazvukový vibračný mechanizmus

Systém automatického ostrenia:
Systém kontrastného automatického ostrenia
Automatické ostrenie pre snímanie jedného záberu, plynulé automatické zaostrovanie

Systém automatickej expozície:
Expozícia: Automatický, Program Auto, iAUTO, AUTO +,Priorita uzávierky, Priorita clony, Príručka, Voľba scény
Kompenzácia expozície: +/-5 EV v krokoch po 1/3 EV

Blesk:
Režim blesku: Bez blesku, automatický, doplnkový blesk, synchronizácia na 1.lamelu, synchronizácia na 2.

Displej:
3 "displej Xtra Fine TruBlack
921 600 bodov
Nastaviteľný jas
Naklápacie obrazovka

Konektory:
Výstup HD/HDMI
USB 2.0 Hi-Speed

Napájanie:
Akumulátor NP-FW50
Životnosť: približne 335 snímok

Rozmery:
119,9 x 66,9 x 42,6

Hmotnosť:
291 g

Farebné prevedenie:
čierne

Parametre a špecifikácia

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálne ISO
16 000 ks Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálne ISO
16 000 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
335 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony NEX 7 černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony NEX 7 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony NEX 7 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony NEX 7 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony NEX 7 černý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií