AD homeoffice AD homeoffice

Disney princezná – Popoluška

Zobraziť katalóg
Disney princezná – Popoluška
4,0 1 hodnotení
Bábika – 36cm, odporučený vek od 3 rokov
Kód:  HRAa5708 Produktové číslo:  4893984868935 Stránky výrobcu
Disney princezná – Popoluška Predaj skončil

Disney princezná – Popoluška

Pôvabná bábika v podobe Disney Popolušky pre deti od 3 rokovjemnú tvár a sklenené oči, vďaka ktorým vyzerá ako živá. Je odetá do štýlových trblietavých šiat podľa televíznej predlohy. Má krásne vlasy, ktoré sa dajú česať, pevné telo s pohyblivými rukami a nohami, črievičky a korunku pre princezné.

Atraktívna bábika

  • Vysoká 36 cm, česacia
  • V trblietavo zdobených šatách
  • Určená na hru na Popolušku

Nájde princ Popoluškinu črievičku?

S touto bábikou sa vaša dcéra alebo vnučka bude hrať celé hodiny. Rozprávka o Popoluške je obľúbená už po stáročia. Nové a nové generácie dievčatiek vďaka bábikám stvárňujú rozprávku o krásnej Popoluške a princovi, ktorý ju šťastne našiel podľa stratenej črievičky. A vy ste našli skvelý tip na darček.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Disney princezná – Popoluška
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Disney princezna - Popelka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Disney Prinzessin - Cinderella. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Disney Prinzessin - Cinderella. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Disney Princess - Hamupipőke.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií