LEGO v APP pro AP+

LEGO Star Wars 75114 Akčná figúrka First Order Stormtrooper

Zobraziť katalóg
LEGO Star Wars 75114 Akčná figúrka First Order Stormtrooper
5 3 hodnotení
Stavebnica - 81 dielikov, odporúčaný vek od 7 - 14 rokov
Kód:  LO1182 Produktové číslo:  5702015594202 Stránky výrobcu
LEGO Star Wars 75114 Akčná figúrka First Order Stormtrooper Predaj skončil

LEGO Star Wars 75114 Akčná figúrka First Order Stormtrooper

Zostavte si akčnú figúrku Stormtroopera a máte ďalšiu postavu do zbierky LEGO Star Wars. LEGO Star Wars je skvelá zábava pre malých aj veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Fantázii sa medze nekladú! Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás aj vašu staršiu ratolesť aj na celé hodiny. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

LEGO Star Wars

  • Určené pre deti od 7 do 14 rokov

  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa môže hrať samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 98

LEGO Star Wars - Akčná figúrka First Order Strormtrooper

Bojujte s dobre trénovaným bojovníkom, ktorý je vyzbrojený zbraňou s pružinovým mechanizmom a muníciou navyše a ďalšou pištoľou pri páse. Všetci nepriatelia by sa pred ním mali mať na pozore. Dokáže tento bojovník v elegantnom bielom brnení poraziť všetkých, kto mu stojí v ceste? Presúvajte jeho končatiny do rôznych bojových pozícií a víťazstvo je vaše.

Obsah balenia:
Stormtrooper Prvého Rádu (23 cm)
brnenie
samopal
blaster pištoľ
puzdro na pištoľ

Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Star Wars 75114 Akčná figúrka First Order Stormtrooper Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75114 Akční figurka First Order Stormtrooper. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75114 First Order Stormtrooper™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75114 First Order Stormtrooper™. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Star Wars 75114 Első rendi rohamosztagos.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií