P&G boost P&G boost

Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X

Zobraziť katalóg
Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X
4,0 2 hodnotení
Ochranný kryt – z dvoch častí: zadná časť krytu je z TPU a rám z polykarbonátu, dokonale priľne a chráni najzraniteľnejšie miesta v rohoch, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP050h19 Produktové číslo:  057CS22172
Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X Predaj skončil

Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X

Ochranný kryt Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal v krásnej sivo-čiernej farbe ponúka elegantnú ochranu určenú len pre váš iPhone X. Ochranný kryt bude váš iPhone X chrániť proti všetkým nárazom, ktoré mobilné zariadenie bežne utrpí každý deň. Iste oceníte, že je ochranný kryt Spigen Neo Hybrid Crystal veľmi pohodlný na držanie, a že v ruke nekĺže. Zadná časť je vyrobená z TPU (termoplastického polyuretánu). Vrchnú časť, teda rám, vyrobil Spigen z polykarbonátu. Váš telefón bude od teraz ako v perinke.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Spigen Neo Hybrid Crystal

  • Kvalitné prevedenie od výrobcu Spigen
  • Jedinečný dizajn v sivo-čiernej farbe
  • Ochranný kryt vyrobený z polykarbonátu
  • Presne prispôsobený pre telefóny iPhone X
  • Účinne chráni proti všetkým bežným nárazom
  • Vynikajúci prístup ku konektorom, tlačidlám aj fotoaparátu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento kryt kompatibilní s 3D sklem Epico Glass 3D+ se zaoblenými rohy? Koupil jsem u Vás Spigen Liquid Crystal a ten ho odlepuje. Nebo můžete poradit jiný? Děkuji

Diskusia a poradňa k Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal iPhone X.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií