Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Spokey Sprinter zeleno-čierny

Zobraziť katalóg
Spokey Sprinter zeleno-čierny
4,6 8 hodnotení
Batoh cyklistický/bežecký, 5l, vodotesný
Kód:  SPT452 Produktové číslo:  5901180317801 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spokey Sprinter zeleno-čierny

Od špecialistu na športové vybavenie, firmy Spokey, ktorá na trhu pôsobí už vyše 11 rokov, prichádza nový ruksak, ktorý bude vítaným spoločníkom pri vašich cyklo potulkách, alebo bežeckých výpravách. Ide o ultraľahký ruksak s hmotnosťou iba 395 gramov, objemom 5 litrov a aerodynamickým tvarovaním, čo ho robí ideálnym na jazdu na bicykli, či behanie aj na dlhšie vzdialenosti.

Aby bolo jeho nosenie vždy pohodlné, je vybavený regulovateľnými popruhmi a širokým hrudným a bedrovým pásom, ktoré batoh vždy pomôžu držať v určenej polohe. Ruksak má tiež vrecko pre rezervoár na vodu s vývodom na rýchle osvieženie pri športovej aktivite, bočné a predné vrecko a ďalej vrecko pre drobnosti.

Keďže športovanie môže byť v dnešnej automobilovej dobe rizikovým podnikom, výrobca vychádzal zo svojich skúseností a výrobok je tak vybavený tiež reflexnými prvkami a integrovanou záchrannou píšťalkou pre prípad núdze.

A keď vás na vašich výpravách zastihne zlé počasie, nevadí, vďaka vodoodolnému materiálu váš mobilný telefón a ďalšie veci vplyvom živlov nenavlhnú.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodoodolný kvalitný materiál Diamond Ripstop
  • Objem 5 litrov, váha 395 gramov
  • Integrovaná píšťalka
  • Regulovateľné popruhy
  • Vrecko pre vodu s vývodom na ľahké pitie

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Diamond Ripstop

Farba:
Zeleno - Čierna

Objem:
5 l

Nosný systém:
1 hlavná komora, 4 vrecká

Ďalšie vlastnosti:
Vývod pre vodu a kábel slúchadiel
Regulovateľné ramenné popruhy
Široký bedrový pás
Hrudný pás
Reflexné prvky

Rozmery:
22 x 5 x 48 cm

Hmotnosť:
395 g

Určené na:
Beh, Cyklistika

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ke zboží a nevím, zda jsem ve správné sekci: Měl bych zájem o batoh Spokey Sprinter zeleno-černý (https://www.alza.cz/sport/sprinter-cyklisticky-a-bezecky-batoh-d2427019.htm) Vím, že ho mohu vrátit bez udání důvodu ale přijde mi zbytečné, abych zboží objednal, zaplatil a pokud by mi nesedělo, tak ho hned v prodejně zase vracel a převáděli se peníze zpátky. Zajímalo by mě tedy, jestli je možné si batoh vyzkoušet (napr. v Praze v Holešovicích) a podle toho, jak bude sedět se rozhodnout, zda si ho koupím nebo ne. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Spokey Sprinter zeleno-čierny
Príslušenstvo pre Spokey Sprinter zeleno-čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Sprinter zeleno-černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Sprinter - Fahrrad-/Laufrucksack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Sprinter - Fahrrad-/Laufrucksack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Sprinter zöld-fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií