AD homeoffice PET

Abu Garcia Stolička s batohom

Zobraziť katalóg
Abu Garcia Stolička s batohom
Rybárske kreslo - nosnosť 100 kg
Kód:  RYB468 Produktové číslo:  036282589193
Abu Garcia Stolička s batohom Predaj skončil

Abu Garcia Stolička s batohom

Veľmi priestorný batoh so stoličkou od svetoznámej firmy Abu Garcia. Jedinečný príklad toho, ako si na rybárčenie môžete jednoducho priniesť všetky potrebné veci. Ak si vyrazíte na ryby napríklad so svojím synom, mohla by to byť práve jeho batožina. Nosnosť stoličky je 100 kg, čo je dostačujúce pre ľahšieho človeka. Pohodlie a stabilitu poskytuje tak akurát na priemerný pobyt pri vode alebo na príležitostný odpočinok. Bezpečný, 1,2 mm hrubý rám je tu skombinovaný s veľmi pevným a odolným nylonom. Farba je čierna s červenými prvkami.

Ďalšie vlastnosti:
Rozmery: 55 × 37 × 35 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Abu Garcia Stolička s batohom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abu Garcia Židlička s batohem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Abu Garcia szék hátizsák.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií