AP+ nový vizuál Aplikace

Amulet Maniac 29 Čierny (2017)

Zobraziť katalóg
Amulet Maniac 29 Čierny (2017)
5 1 hodnotení
Horský bicykel – horský, do stredne ťažkého terénu, geometria QCG, vzduchová vidlica SR SUNTOUR XCR AIR, radenie Deore 2×10
Kód:  SPTif1206 Produktové číslo:  NADkolo05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amulet Maniac 29 Čierny (2017)

Priemer kolesa:

29"

Rám:

AMULET ALLOY SUPERLITE QCG2

Vidlica:

SUNTOUR XCR AIR LO-R

Brzdy:

SHIMANO M355/160 mm

Prehadzovačka:

SHIMANO DEORE

Radenie:

SHIMANO DEORE 2 × 10

Kľučky/prevodníky:

SUNTOUR XCM 36/26T

Kazeta:

SHIMANO CS-HG50 11-36T

Plášte:

CST JACK RABBIT"

Sedlovka:

RACE-LIGHT 31,6

Športový horský bicykel A 29 × 2,1mulet Maniak 29 v dizajne roku 2017 vás skvele prekvapí perfektnými jazdnými vlastnosťami a nízkou hmotnosťou. Je určený pre stredne ťažký terén. Bicykel vám pomôže užiť si bezstarostnú a pohodovú jazdu. Hliníkový rám bicykla je veľký 29" a je vyrobený z trikrát zoslabovaných rúrok. Bicykel má v prednej časti lepšiu torznú tuhosť, a to vďaka kónickej tappered hlavovej rúrke. Maximálny komfort zaisťuje vzduchová vidlica s pružením Air Spring a pohodlná sedlovka. Šliapací stred má závit BSA pre ľahký servis bicykla.

Hlavné prednosti:

  • Športový horský bicykel pre stredne ťažký terén
  • Originálna geometria QCG pre intuitívne vedenie bicykla
  • Hydraulické kotúčové brzdy
  • Vzduchová vidlica so skvelým pružením
  • Komponenty SHIMANO
  • Ľahký a pohodlný
  • Čierna farba

Originálna geometria QCG

Geometria QCG – QuickCurveGeometry – je výrobcom vynájdená technológia, ktorá ponúka jazdcovi vysokú tuhosť v krute, a tak dovoľuje vysoké zrýchlenie pri každom zošliapnutí pedálov. Túto unikátnu technológiu výrobca dosiahol dlhším rámovým trojuholníkom, skrátením predstavca a krátkou zadnou stavbou kolesa. V kombinácii so širokými riadidlami vám dodáva pocit intuitívneho riadenia biykla, ktorý perfektne drží smer a výborne zatáča.

Komponenty SHIMANO

Pre bezchybné fungovanie bicykla výrobca používa kvalitné a osvedčené komponenty Shimano. Presnosť v radení zabezpečuje radenie, kazeta a prehadzovačka, všetko od značky Shimano. Radiace bowdeny sú vedené v jednom kuse, čím sú chránené proti vniknutiu nečistôt. Hydraulické kotúčové brzdy zaručujú bezpečnú jazdu.  Uloženie zadnej brzdy vo vnútri trojuholníka bezpečnosť ešte zvyšuje a dosiahli sa lepšie účinky bŕzd.

 

Parametre a špecifikácia

Priemer kolies
29" Hotovo!

Rozmery

Priemer kolies
29" Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amulet Maniac 29 Čierny (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Maniac 29 Černý (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amulet Maniac 29 fekete (2017).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií