AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Basketbalové koše so stojanom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Basketbalové koše so stojanom sú skvelým doplnkom pre každého basketbalového nadšenca. Poskytujú nielen flexibilitu pri umiestnení, ale sú tiež ideálne na tréning a zábavu v pohodlí domova alebo záhrady. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať basketbalový kôš so stojanom na mieru.

Pokračovať

Prečo zvoliť basketbalový kôš so stojanom?

Basketbalový kôš so stojanom ponúka vynikajúcu príležitosť na tréning a zábavu bez ohľadu na počasie. Je ideálny pre rodiny s deťmi, ktoré chcú podporovať aktívny životný štýl, rovnako ako pre dospelých hráčov, ktorí si chcú zdokonaľovať svoje schopnosti. Keď vyberáte basketbalový kôš so stojanom, je dôležité zvážiť jeho výšku, pevnosť konštrukcie, typ koša a možnosť jeho prispôsobenia.

i

Pred kúpou zvážte aj veľkosť a materiál zadnej dosky, priemer obruče a typ sieťky.

Basketbalové koše so stojanom do exteriéru aj do izby

Pre tých, ktorí uprednostňujú hru vo vnútri, sú k dispozícii basketbalové koše so stojanom do izby určené na interiérové použitie. Tieto koše sú menšie a ľahko sa inštalujú, takže sú skvelou voľbou na zimné mesiace alebo pri obmedzenom vonkajšom priestore. Umiestnením do garáže nič nepokazíte. Vonkajší basketbalový kôš so stojanom je naopak ideálny na hranie v záhrade alebo vo dvore. Ponúka odolnosť voči poveternostným vplyvom a je vhodný na intenzívne používanie.

Detský basketbalový kôš so stojanom je skvelým spôsobom, ako podporovať fyzický vývoj a koordinačné schopnosti u najmenších. Je navrhnutý tak, aby bol bezpečný a prispôsobený potrebám detí.

Na dvere aj na stenu – basketbalový kôš upevníte kamkoľvek

Mini basketbalový kôš na dvere je skvelou voľbou na rýchlu a zábavnú hru. Je ľahko prenosný a ideálny na hranie v kancelárii alebo detskej izbe. Pre tých, ktorí hľadajú stabilnejšie riešenie, je basketbalový kôš na stenu ideálnou voľbou. Tieto koše si vyžadujú pevné upevnenie, ale poskytujú trvalý zážitok z hry.

i

Ak zháňate lacný basketbalový kôš so stojanom, bazár je to pravé miesto.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
23 položiek

Basketbalové koše so stojanom

V kategórii Basketbalové koše so stojanom máme práve teraz na Alza.sk celkom 23 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné basketbalové koše so stojanom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie basketbalové koše so stojanom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii basketbalové koše so stojanom recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií