PET PET

Berkley Teccat hunter lure 282

Zobraziť katalóg
Berkley Teccat hunter lure 282
Rybársky prút - dĺžka 2,82 m, záťaž 200 - 400 g, počet dielov 2
Kód:  RYB391 Produktové číslo:  28632641347
Berkley Teccat hunter lure 282 Predaj skončil

Berkley Teccat hunter lure 282

Neprísť domov naprázdno - to sa odvíja od vybavenia, s ktorým z domu odchádzate. Každá aktivita chce svoje. Či už ste obyčajným nadšencom rybárčenia, ktorý vyráža na lov párkrát do roka, alebo trávite pri vode väčšinu svojho voľného času, s tým správnym vybavením bude váš čas efektívne využitý. Pre tých z vás, ktorí vedia, že to bez správneho vybavenia nebude nikdy ono, prichádza spoločnosť Berkley s udicou, ktorá uspokojí širokú paletu rybárskych nadšencov.

Model prútu TecCat Hunter od spoločnosti Berkley je kúskom, s ktorým môžete vyraziť aj na tú najväčšiu rybu a nesklame vás v akýchkoľvek podmienkach. Prút je určený na vertikálnu prívlač sumcov a radí sa do kategórie XH, čo mu dáva schopnosť odhodenia záťaže od 200 do 400 gramov, a teda aj možnosť použitia v silných prúdoch riek. Blank je vyrobený z kvalitného uhlíkového vlákna, ktorý nesie označenie HR24T. Pri dlhom rybárčení oceníte rukoväť s precíznou penovou povrchovou úpravou EVA, vďaka ktorej sa aj po dlhej dobe pohodlne drží v ruke. Udicu je možné rozdeliť na dve časti s prijateľnou transportnou dĺžkou 1,45 m.

Parametre a špecifikácia:

Dĺžka:
282 cm

Vrhacia záťaž:
200 - 400 g

Transportná dĺžka:
145 cm

Počet dielov:
2

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Berkley Teccat hunter lure 282
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Berkley Teccat hunter lure 282. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Berkley dot vadász csalit 282.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií