PET AD homeoffice

BioLite PizzaDome

Zobraziť katalóg
BioLite PizzaDome
Gril – na prípavu pizze na vašom grile BioLite BaseCamp
Kód:  BIL1005b1 Produktové číslo:  PizzaDome

BioLite PizzaDome

Grilovacia platnička PizzaDome je ďalšou inovatívnou vychytávkou, ktorá je výhradne určená pre váš gril BaseCamp. Skladá sa z 3-dielneho systému, vďaka ktorému budete jednoducho stanovať aj v dnešnej modernej dobe. S PizzaDome bude vaše kempingové menu konečne zase raz rozmanité. Pripravte si pizzu z čerstvých surovín alebo pripravte tú hlboko zamrazenú. Pomocou integrovaného teplomeru môžete sledovať teplotu, dokým sa vaše potraviny pripravujú na keramickom kameninovom základe s kovovou platformou platničky, ktorá zaručuje rovnomerné rozvádzanie tepla. Na tejto platničke pripravíte nielen pizzu, ale aj upečiete sušienky alebo ohrejete syrové toasty.

Kľúčové vlastnosti platničky PizzaDome

  • Na prípravu skvelej pizze
  • Na upečenie sušienok, toastov
  • 3-dielny systém: integrovaný teplomer, kameninový základ s kovovou platformou
  • Rovnomerné rozvádzanie tepla

Gril na biopalivá BaseCamp

Tento jedinečný gril poskytuje hneď niekoľko dôvodov, prečo ho musíte mať. Nielen že na ňom môžete pripraviť 8 – 10 hamburgerov, disponuje aj radom ďalších inovatívnych funkcií. Má lampičku, ktorú zapnete jediným tlačidlom, takže už nemusíte grilovať s čelovkou. Vďaka teplu samozrejme vzniká energia, preto je tento gril opatrený USB portom, vďaka ktorému si jednoducho dobijete napríklad svoj mobilný telefón, tablet alebo MP3 prehrávač. 

Pre udržiavanie ohňa stačia malé vetvičky, šišky alebo malé kúsky dreva. Multifunkčný gril s radom funkcií je ideálny pomocník na kempovanie v dnešnej modernej dobe.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

BioLite Base Camp - gril Dobry den, je nejake riziko poskozeni grilu, kdyz v nem topim drevem? Slysel jsem o pripadu, kdy se vysokou teplotou a dlouhodobym pouzivanim gril poskodil. Mam zajem jej koupit, nebot jsme lezci a jsme casto v horach. Vyrobek se mi moc libi,tak jsem znejistel. Neni uplne levny😊. Dekuji moc za info. Tomas Kopriva (602131644, [email protected])

Diskusia a poradňa k BioLite PizzaDome
Príslušenstvo pre BioLite PizzaDome
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BioLite PizzaDome.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií