AlzaPlus+ sport Aplikace

Bollé Mojo - Shiny Black - Citrus

Zobraziť katalóg
Bollé Mojo - Shiny Black - Citrus
Lyžiarske okuliare - dvojité zrkadlové sklá, úprava proti zahmlievaniu, odvetrávaný rámček, dve vrstvy peny, kat. slnečného filtra 2, 100% UV filter
Kód:  SPTbo061 Produktové číslo:  0-54917-27069-8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bollé Mojo - Shiny Black - Citrus Predaj skončil

Bollé Mojo - Shiny Black - Citrus

Lyžiarske okuliare s tradíciou, to sú okuliare Bollé. Taliansky výrobca, ktorý sa vývoju lyžiarskych okuliarov venuje od roku 1960 ponúka bezkonkurenčnú kvalitu, komfort a ochranu. Vďaka tomu sú okuliare Bollé populárne nielen medzi športovcami, ale aj ozbrojenými zložkami mnohých krajín sveta. Bollé Freeze Shiny Black sú základným modelom v sortimente Bollé, napriek tomu ponúkajú skvelé úžitkové vlastnosti vďaka dvojitému priezoru, ktorý zvyšuje kontrast, odstraňuje efekt difúzneho odrážania svetla, a preto je vhodný do všetkých svetelných podmienok. Rozšírené zorné pole, ochrana pred zahmlením vrstvou P-80 a pred poškriabaním technológiou Carbo Glass. Komfort zvyšuje rámček s dištančnou penou dvojitej hustoty. Svojimi rozmermi sú okuliare Freeze vhodné pre stredne veľkú a veľkú tvár. Samozrejmosťou je UV ochrana s UVA a UVB filtrom a kompatibilita s helmou.

Kľúčové vlastnosti Bollé Freeze

  • Kvalita overená mnohoročnou tradíciou značky Bollé
  • Bollé Freeze s ružovým vermillon zorníkom pre vynikajúci kontrast farieb
  • Rozšírené zorné pole
  • Ochrana pred zahmlením P-80 a poškriabaním Carbo Glass
  • Patentované technológie zvyšujúce vaše pohodlie
  • UV ochranné filtre UVA a UVB
  • Kompatibilita s helmou

Technológia pre váš komfort

Bollé Freeze nie sú len okuliare na lyže alebo snowboard. Sú dôkazom, že aj jednoduché veci sa dajú navrhnúť s dôrazom na najlepší možný výsledok. O kvalitu výhľadu sa postará konštrukcia s rozšíreným zorným poľom, zorník vermillon s antifog vrstvou P-80, ktorá vytvára disperziu vodných molekúl na povrchu priezoru a bráni ich vrstveniu, ochrana pred poškriabaním Carbo Glass potom zabezpečí, že váš výhľad bude po dlhú dobu jasný bez šrámov. Pohodliu pri nosení navyše prispieva špeciálne navrhnutá dištančná pena po obvode rámčeka, ktorá vďaka niekoľkým stupňom tuhosti zaistí, že okuliare netlačia na tvári, ale zároveň skvele sedia na mieste.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bollé Mojo - Shiny Black - Citrus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bollé Mojo - Shiny Black - Citrus.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií