PET PET

Bolt Master 20" oranžový

Zobraziť katalóg
Bolt Master 20" oranžový
Detský bicykel – vhodný pre deti od 5 do 8 rokov, oceľový rám, odporúčaná výška postavy 120-130cm, priemer kolies 20", počet rýchlostí 6, rám oceľový, hmotnosť 12kg
Kód:  SPTOlp018 Produktové číslo:  8595243837398
Bolt Master 20" oranžový Predaj skončil

Bolt Master 20" oranžový

Priemer kolesa:

20"

Rám:

Oceľový

Vidlica:

Pevná oceľová

Brzdy:

V-brake

Prehadzovačka:

Saiguan

Prešmykač:

-

Kľučky/prevodníky:

42-34-24 150 mm

Kazeta:

-

Plášte:

Kenda

Hmotnosť kolesa:

12 kg

Bicykel pre vášho chlapca nie je len taký obyčajný bicykel, je to neskrotný mustang cválajúci prériou, vesmírna loď v ktorej zachraňuje svet, ale predovšetkým je to zdroj šťastných spomienok na detstvo. Na to značka Olpran myslela, keď stvorila koleso Bolt Master, ktoré vyzerá naozaj skvele. Žiarivo oranžová farba je doplnená o elektrickú modrú a zelenú, ale čo naozaj nadchne, je kryt reťaze, na ktorom cerí zuby poriadne monštrum. S týmto bicyklom sa môže vaše dieťa pokojne pustiť na cesty, ale aj do mierneho terénu pre väčší pocit dobrodružstva. Tento bicykel nie je žiadne béčko a vďaka pevnej oceľovej konštrukcii váži 12 kg.

Kľúčové vlastnosti bicykla Olpran Bolt Master

  • Dizajn, ktorý nadchne každého malého cyklistu
  • Žiarivo oranžová je doplnená o detaily v modrej a zelenej farbe
  • Chlapčenský detský bicykel vhodný aj do mierneho terénu
  • Bicykel Olpran vhodný od 5 do 8 rokov
  • Detský bicykel Bolt Master má celooceľový rám s pevnou vidlicou
  • Spomienky z prvých jázd na bicykli

Zážitky v pohodlí a v bezpečí

Naozaj vydarený dizajn, ktorý nadchne každého malého cyklistu, nie je to jediné, čo môže bicykel ponúknuť. Hodiny a dni plné nových dobrodružstiev a zábavy ešte viac spríjemní hneď niekoľko vlastností a doplnkov. Pred prskajúcim bahnom ho ochránia blatníky a do kopcov mu pomôže prevodovka ponúkajúca 6 stupňov rýchlostí. Naopak proti príliš veľkej dosiahnutej rýchlosti je koleso vybavené klasickými, ale predovšetkým spoľahlivými V-brzdami. Na riadidlách je pohodlný gumový grip pre ľahký úchop.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bolt Master 20" oranžový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bolt Master 20" oranžový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bolt Master 20" narancssárga.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií