AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+

Born To Swim z mikrovlákna modrý

Zobraziť katalóg
Born To Swim z mikrovlákna modrý
4,8 13 hodnotení
Uterák – rýchloschnúci, rozmery 70×140cm
Kód:  SPT6781m Produktové číslo:  8888880043230
Born To Swim z mikrovlákna modrý Predaj skončil

Born To Swim z mikrovlákna modrý

Rýchloschnúci špeciálny uterák z vysokosavého materiálu PVA je vhodný do bazéna pre plavcov, na bicykel, do posilňovne, na halové športy atď. PVA je supersavý materiál, ktorý je po vyžmýkaní znovu suchý. Uterák je veľmi ľahký a je dodávaný s plastovým puzdrom, ktoré je praktické na prepravu aj na ukladanie. Uterák je tiež výborným pomocníkom pri cestovaní a dovolenke. Nevláčte už so sebou starý a večne mokrý uterák. Dajte prednosť novým a moderným materiálom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchloschnúci
  • Supersavý
  • Materiál: 80 % Polyester/20 % Polyamide
  • Rozmery: 70 × 140 cm
  • Gramáž: 200 g/m2

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda tato ručník při používání nepouští/nezanechává žmolky na těle? Mám obdobný ručník od jiné značky a i po několikanásobném vyprání, při utírání zanechává na těle žmolky/chlupy. Předem děkuji za Vaše zkušenosti. Olga

Diskusia a poradňa k Born To Swim z mikrovlákna modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Born To Swim z mikrovlákna modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Born To Swim z mikrovlákna modrý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Born To Swim z mikrovlákna modrý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Born To Swim mikroszálas kék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií