AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Canon Binocular 10x30 IS II

Zobraziť katalóg
Canon Binocular 10x30 IS II
Ďalekohľad - stabilizácia obrazu, zoom 10x, šošovky 30 mm, na 2x AA batérie, 2 gyroskopické snímače
Kód:  OC620g Produktové číslo:  9525B005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon Binocular 10x30 IS II

Nenápadný, ľahký a výkonný prenosný ďalekohľad so stabilizátorom obrazu je ideálny na pozorovanie divokej prírody, letiacich vtákov, na cestovanie a šport. Inovatívny výkonný optický stabilizátor dokáže korigovať aj chvenie idúceho vozidla a presná optika Canon ponúka vysoké rozlíšenie a presné farby. Optika navyše eliminuje nežiaduce vnútorné odrazy, tiene a závoje, takže je obraz čistý v celom zornom poli. Dobre vyvážená a pogumovaná konštrukcia dodáva ďalekohľadu trvanlivosť, pohodlné a isté držanie. Ďalekohľad je vhodný pre používateľov nosiacich okuliare, zmestí sa do každej tašky a priblíži vám vzdialené a sotva viditeľné objekty s dokonalou čistotou a živým kontrastom.

10-násobné zväčšenie a priemer objektívu 30 mm

Kombinácia hranolovej optiky Canon Porro II a povrchová úprava šošoviek Super Spectra vám prinesie vysokokvalitný zážitok zo sledovania. Model využíva šošovky typu Field Flattener, ktoré zaisťujú vynikajúce rozlíšenie aj ostrosť a mimoriadne nízke skreslenie v celom zornom poli. Povrchová úprava šošoviek zaisťuje prvotriednu reprodukciu farieb a navyše eliminuje viditeľné záblesky a tiene. Pokojne môžete pozorovať sledované objekty v perfektne ostrých detailoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný a ľahko prenosný ďalekohľad do akéhokoľvek prostredia
  • Super stabilný pohľad vďaka výkonnému optickému stabilizátoru obrazu
  • Systém detekcie chvenia s dvojicou gyroskopických snímačov
  • Presná optika zaisťuje vysoké rozlíšenie a presné podanie farieb
  • Skvele vyvážená pogumovaná konštrukcia - ďalekohľad je odolný a pohodlne sa drží
  • Výrazne znížená spotreba poskytuje až 9 hodín na jedno nabitie dvoch batérií AA

Jasný a dokonale stabilizovaný pohľad

Ďalekohľad využíva aktívny optický stabilizátor obrazu, vďaka ktorému je pohľad stabilný pri chôdzi aj počas jazdy na korbe terénneho vozidla pri návšteve safari. Súčasťou konštrukcie sú pohyblivé hranoly, ktoré znižujú vplyv chvenia rúk. Technológia Vari-Angle Prism (VAP) navyše minimalizuje namáhanie očí, takže je ďalekohľad skvelý na sledovanie dlhých športových udalostí. Zapínanie stabilizátora prebieha stlačením jediného tlačidla.

Kompaktný, nenápadný a ľahký dizajn ďalekohľadu kombinuje vysokú odolnosť s príjemnou ergonómiou, takže sa veľmi isto drží. Pružná silikónová očnica zaisťuje vysoké pohodlie a ľahké prispôsobenie individuálnym parametrom zraku. Ďalekohľad je vhodný aj pre používateľov, ktorí vyžadujú obraz bez skreslenia a bez vinetácie. Samozrejmosťou je antireflexná povrchová úprava.

Parametre a špecifikácia:

Prevádzkové prostredie:
Rozsah teplôt: -10 až 45 °C

Dioptrická korekcia:
Mínus 3 až plus 3 dioptrie

Skutočné zorné pole:


Najkratšia zaostrovacia vzdialenosť:
4,2 m

Rozmery:
Šírka: 127 mm
Výška: 150 mm
Hĺbka: 70 mm

Hmotnosť:
600 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
12,7 cm Hotovo!
Výška
15 cm Hotovo!
Hĺbka
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,6 kg Hotovo!
Priemer objektívu
30 mm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,7 cm Hotovo!
Výška
15 cm Hotovo!
Hĺbka
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,6 kg Hotovo!

Vlastnosti

Priemer objektívu
30 mm Hotovo!
Zväčšenie
10 × Hotovo!
Skutočné zorné pole
6 ° Hotovo!
Priemer pupily
3 mm Hotovo!

Výbava

Výbava
Gyroskopické snímače Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kupoval som od Vás tovar zákazka 166884859 a nedostal som slovenský návod. Môžete mi ho poslať na dole uvedený e-mail. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Canon Binocular 10x30 IS II
Príslušenstvo pre Canon Binocular 10x30 IS II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon Binocular 10x30 IS II.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií