PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Cattara Bovec

Zobraziť katalóg
Cattara Bovec
4,0 11 hodnotení
Stan cyklistický, tvar: tunel, pre max. počet osôb: 2, sklolaminátová konštrukcia, jednoplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 5000 mm, hmotnosť 2kg
Kód:  SPTbd0256 Produktové číslo:  8591686133554

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cattara Bovec

Stan Cattara Bovec je menší stan so samostatnou nastavovacou konštrukciou super quick a je ideálny pre dve osoby. Vstup do stanu sa nachádza na bočnej strane a má zips z vonkajšej aj vnútornej strany, takže ho jednoducho rozopnete, či ste vnútri alebo vonku. Navyše je opatrený moskytiérou, vďaka ktorej budete chránení pred komármi a iným drobným hmyzom. Vývojári mysleli tiež na prístup sviežeho vzduchu a preto do bočnej časti aplikovali rozmerné otváracie okná, ktoré zaisťujú jeho cirkuláciu.

Kľúčové vlastnosti stanu Cattara Bovec

  • Ideálny pre 2 osoby
  • Ľahká manipulácia
  • Zips z vonkajšej aj vnútornej strany
  • Moskytiéra proti komárom a hmyzu
  • Otváracie okná pre dobrú cirkuláciu vzduchu
  • Vodoodolný materiál
  • Spevnená podlaha
  • Malá hmotnosť
  • Skladný a ľahko prenosný

Skladný a ľahko prenosný

Stan Cattara Bovec je vyrobený z kvalitného vodoodolného materiálu, ktorý bol testovaný 5 000 mm stĺpcom vody (PU 5000). Priesaku vlhkosti a vody zamedzujú navyše aj podlepené švy. Maximálne pohodlie zaisťuje spevnená podlaha, z ktorej sa vypínajú nosné tyče z odolných sklených vlákien. Stabilitu stanu a jeho fixáciu na mieste zaisťuje dvojaké kotvenie. Napomáhajú tomu kolíky pre základňu a kolíky pre napnutie stanu, ktoré sú spojené s nastaviteľnými povrazmi. Stan je vďaka svojej malej hmotnosti (2,006 kg) a malým rozmerom v zloženom stave (75 × 9 cm) ľahko prenosný.

Rozmery:
245 × 145 × 95 cm

Materiál stien:
190T polyester

Materiál podlahy:
fólie PE 110g/m2

Vodoodolnosť:
áno, PU 5 000 mm

Farba:
zelená

Rozmery v balení:
75 × 9 cm

Hmotnosť:
2,006 kg

Parametre a špecifikácia

Maximálny počet osôb
2 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!
Špeciálne vlastnosti
Nepremokavé Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
5 000 mm Hotovo!
Vodný stĺpec podlážky
5 000 mm Hotovo!

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb
2 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Nepremokavé Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
5 000 mm Hotovo!
Vodný stĺpec podlážky
5 000 mm Hotovo!
Materiál konštrukcie
Sklolaminát Hotovo!
Farba
Zelená Hotovo!
Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Počet plášťov
Jednoplášťové Hotovo!

Typ

Typ
Samorozkladací, Cyklostan Hotovo!

Rozmery - rozbalené

Hĺbka
245 cm Hotovo!
Šírka
145 cm Hotovo!
Výška
95 cm Hotovo!

Rozmery - zbalené

Hĺbka
75 cm Hotovo!
Šírka
75 cm Hotovo!
Výška
9 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, potřebuji poradit.... stan se rozložil bez problému, ovšem složit ho dle návodu je pro mě zcela nemožné. složím ho do kruhu, který je ale cca o polovinu větší než obal. Ať to zkouším jakkoliv, googlím videa a podobně, vždy dojdu do stejného bodu....zřejmě mi chybí poslední krok, na který nemohu přijít. Bohužel obrázkový návod na složení,přidaný ke stanu je velmi nepřehledný....může někdo poradit??

Ide o dvojvrstvový plášť?

Píšou cyklistickej stan ale ve šloženym stavu je to kolo o průměru 75cm, kam to jako ten cyklista má dát? To by mě docela zajímalo. :-)

Dá se tento stan koupit v tmavé-maskáčové? To musí být každý stan vidět na kilometry? Nechci budit pozornost: Hele tenhle stan v lese přepadnem-vykradem.

Tento stan už nikdy víc nekupujte prší do toho... Během 5minut celý stan pod vodu skrz zipy.

Dobrý den ..jsou v balení stanu i něco jako koliky co udrží stan u země? děkuji

Stan jdu reklamovat/vrátit, naprosto nepoužitelné. Nejedná se o dvouvrstvý plášť jak zde odpovídá prodejce alzy (prej expert přes omalovánky asi). Začne padat rosa, uvnitř všechny stěny mokré. Několikaminutový déšť = všechny věci ve stanu pod vodou, což opravdu zjistit až na výletě je super. Musím pochválit spodek stanu, ten nepropouští - zůstane vám uvnitř nádherná louže a jestli vám nějaké věci nezmokli ze stropu a přes švy které jsou na nic (ne ten kousek folie to opravdu nezachrání), nebo přes zip přes který je vidět, tak se nacucají posléze. Nejhorší stan co jsem viděl!

D.d. nechápu když všechny ostatní nabízené stany nabízejí odolnost vodního tropiku 1500 mm a tady tento 5000 mm, tak jak může někdo napsat, že promoká, tak jak pak promokají teda ty ostatní?))

Diskusia a poradňa k Cattara Bovec
Príslušenstvo pre Cattara Bovec Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cattara Bovec. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cattara Bovec.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií