AlzaPlus+ sport PET

Core Flyte

Zobraziť katalóg
Core Flyte
Fitness doplnok – na cvičenie s vlastnou váhou, inovatívny tréning
Kód:  Core001 Produktové číslo:  865419000009

Core Flyte

Posilňovanie stredu tela, tzv. core, je jedným z najdôležitejších, pretože hoci vedľa brušných svalov ide aj o malé hlboko uložené svaly, ktoré sa vám nikde nebudú rysovať, sú nesmierne dôležité na celkovú kondíciu a na správne fungovanie tela v bežných každodenných situáciách. Stabilizujú chrbticu a poskytujú jej oporu, takže eliminujú bolesti chrbta, zlepšujú celkovú stabilitu a koordináciu pohybov. Core Flyte je jedinečný fitness prístroj umožňujúci vykonávať množstvo cvikov posilňujúcich práve stred tela bez nevhodného zaťažovania kĺbov. Jeho technológia sa doteraz využívala napríklad v letectve, námorníctve a dokonca aj v NASA, teraz prichádza do vašich domovov dopomôcť vám k lepšej kondícii, postave a zdraviu.

Kľúčové vlastnosti doplnku Core Flyte

  • Rozvíja a posilňuje stred tela
  • Aktivuje podporné svaly
  • Zlepšuje stabilitu tela a koordináciu pohybov
  • Zlepšuje podporu chrbtice a znižuje bolesti chrbta
  • Zintenzívňuje cvičenia a zvyšuje počet spálených kalórií
  • Zlepšuje metabolizmus
  • Celkovo posilňuje fyzickú zdatnosť
  • Kompaktný, ľahký, skladný
  • Využiteľný na takmer všetkých rovných povrchoch

Tajomstvo spočíva v guličkách

Technológia Core Flyte je založená na posune pomocou guličiek, ktoré prístroju umožnia hladký pohyb na všetkých rovných povrchoch a to všetkými smermi. Akékoľvek cvičenie sa vďaka tomu neuveriteľne zefektívni a vedie k lepšiemu posilňovaniu svalov stredu tela. Samotný prístroj má vrchnú časť mäkko vyplnenú, aby bolo zaistené vaše maximálne pohodlie.

Zvoľte si obťažnosť

Obťažnosť ľahko určíte tým, na akom povrchu budete cvičiť, teda aké veľké trenie bude pri pohybe koliesok po podlahe vznikať. Zatiaľ čo na tvrdých podlahách si dáte poriadne do tela, na mäkších bude tréning jednoduchší a budete mať pohyb viac pod kontrolou. Využiť môžete hocijaké podlahové krytiny a povrchy, dokonca aj protišmykovú cvičebnú podložku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Core Flyte Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Core Flyte. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Core Flyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Core Flyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Core Flyte.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií