AD homeoffice AD homeoffice

Crussis Active 4.2

Zobraziť katalóg
Crussis Active 4.2
Kolobežka s nafukovacími kolesami 20 "/ 16", materiál rámu oceľ, váha 9 kg, nosnosť 150 kg
Kód:  SPTif2010 Produktové číslo:  8595640700677
Crussis Active 4.2 Predaj skončil

Crussis Active 4.2


Crussis Active 4.2

Zábavne prežitý voľný čas s kolobežkou Crussis

Športová kolobežka Crussis Active 4.2 sa vyznačuje svojou skvelou ovládateľnosťou a výbornou obratnosťou. Obratnosť je zaistená vďaka patentovanému rámu vysokej tuhosti s krátkym rázvorom, ktorý energiu z odrazu dokáže efektívne preniesť do priameho smeru jazdy. Vďaka najkratšiemu rázvoru zo všetkých Crussis kolobežiek, je Crussis Active 4.2 najobratnejšia. Kolobežka tiež disponuje nábojmi s priemyselnými ložiskami, ktoré majú pri jazde minimálny odpor a vynikajúcu zotrvačnosť.


Kľúčové vlastnosti kolobežky Crussis Active 4.2

  • Česká kvalita
  • Obratná, skvele ovládateľná kolobežka
  • Vynikajúce jazdné vlastnosti a stabilita aj pri vyššej rýchlosti
  • Extra tuhý rám
  • Plášte Schwalbe Big Apple s nízkym valivým odporom
  • Príjemné, ergonomicky tvarované držadlá
  • Atraktívna farebná kombinácia
  • Vhodná do mesta aj do ľahkého terénu
Crussis Active 4.2

Crussis Active 4.2

Pohodlná jazda ako v meste, tak aj v miernom teréne

Kolobežka Crussis Active 4.2 je vhodná pre aktívnych jedincov či rodiny s deťmi a poskytuje neskutočnú adrenalínovú zábavu, pri ktorej sa rozhodne nudiť nebudete. Vynikajúce jazdné vlastnosti a stabilita aj pri vyšších rýchlostiach je daná geometriou rámu a kvalitnými plášťami Schwalbe Big Apple. O bezpečnosť sa zase postarajú brzdy Tektro, ktoré vynikajú vysokým brzdným účinkom a ich páčky disponujú praktickým integrovaným zvončekom. Jeho kabeláž je ukrytá vo vnútornom priestore rámu, čo eliminuje riziko akéhokoľvek mechanického poškodenia brzdného systému. Ideálny pomer veľkosti kolies a príjemné, ergonomicky tvarované držadlá zaisťujú rýchlu a pohodlnú jazdu ako v meste, tak aj v miernom teréne. A to v každom veku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crussis Active 4.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crussis Active 4.2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crussis Active 4.2 narancssárga, kék lábtartóval.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií