AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Drobné puzdrá

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dĺžka/hĺbka
3 cm
37 cm
-
Šírka
2,6 cm
37 cm
-
Výška
0,8 cm
41 cm
-
Určenie
Dámske
(2)
Pánske
(3)
Unisex
(29)
Detské
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Tí, ktorí milujú poriadok a organizáciu doma, v práci aj na cestách, ocenia drobné puzdrá na všelijaké predmety. Na každú príležitosť a každú drobnosť je tu obal či taštička, ktorá vám pomôže udržať vaše veci prehľadne zorganizované a vždy poruke. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, aké drobné puzdrá rozlišujeme.

Pokračovať

Drobné puzdrá na každú príležitosť

Rozmanité drobné puzdrá využijete na uloženie najrôznejších predmetov, od oblečenia, toaletných potrieb a líčenia až po školské pomôcky a dôležité dokumenty. Zaistia, aby vo vašom batohu či batožine už nikdy nepanoval chaos. Pozrite sa, aké drobné puzdrá môžeme rozlíšiť, a ktorý z týchto pomocníkov by vám rozhodne nemal chýbať.

Packing cubes: Na cesty budete mať starostlivo zbalené

Packing cubes predstavujú vynikajúcu voľbu pre nadšených cestovateľov, ktorí chcú mať v batožine poriadok. Tieto látkové obaly sú k dispozícii v rôznych veľkostiach aj dizajnoch a nájdete ich dokonca aj v praktických sadách. Skvele poslúžia na organizáciu oblečenia, obuvi či kozmetiky, elektroniky a ďalších osobných vecí.

Vďaka packing cubes sa vyhnete prehrabávaniu v neusporiadanom kufri, navyše pomáhajú minimalizovať stláčanie oblečenia a udržujú ho čisté počas prepravy.

Peračníky a puzdrá na všetky písacie potreby

Peračníky zaisťujú, aby ste mali všetky písacie potreby vždy riadne pohromade. Ide o potrebnú výbavu do školy a k dispozícii je celý rad rozmanitých puzdier, od trojposchodových peračníkov pre menšie deti až po jednoduché štýlové vrecká pre stredoškolákov. Avšak elegantné a decentné puzdrá prídu vhod aj kancelárskym pracovníkom.

Cestovné toaletné tašky na hygienu

Toaletné tašky sú drobné organizéry na cestovanie, ktoré slúžia na uloženie všetkých nevyhnutných toaletných potrieb, líčenia a ostatnej kozmetiky. V ponuke nájdete toaletné taštičky v rôznych veľkostiach a štýloch: menšie detské s rozmanitými vzormi, elegantné na kozmetiku a líčenie pre dámy či striedmejšie vyhotovenie pre pánov.


Toaletné tašky

Cestovné tašky na toaletné potreby disponujú vnútorným a vonkajším usporiadaním oddielov – narazíte na priehradky či uzatváracie vrecká na zips alebo suchý zips.

i

Nenápadné bezpečnostné puzdrá

Bezpečnostné puzdrá sa dajú zaobstarať v rôznych podobách. Môže to byť napríklad nenápadný opasok so skrytým vnútorným vreckom na peniaze či kreditnú kartu. Vďaka týmto puzdrám môžete predchádzať strate či krádeži peňazí a cenností na preľudnených miestach.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
44 položiek

Drobné puzdrá

Drobné puzdrá

V kategórii Drobné puzdrá máme práve teraz na Alza.sk celkom 44 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné drobné puzdrá Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie drobné puzdrá Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii drobné puzdrá recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií