PET AD homeoffice

Elektrická EGX čierna-strieborná

Zobraziť katalóg
Elektrická EGX čierna-strieborná
Cyklistické okuliare lyže, 100% ochrana proti UV žiareniu
Kód:  SPTif0398 Produktové číslo:  884932325536
Elektrická EGX čierna-strieborná Predaj skončil

Elektrická EGX čierna-strieborná

Elektronické poháre z rady okuliarov EGX sa zameriavajú na mimoriadne veľké cylindrické sklá. To vám dá pohľad, o ktorom ste nikdy nesnívali. EGX je tiež prvými cylindrickými okuliarmi na použitie technológie Press Seal Technology, tesniaceho systému, ktorý umožňuje tesnejšie namontovanie skla na utesnenie okuliarov, čím sa zabraňuje prieniku vzduchu tam, kde je nežiaduce. Samozrejme existuje jednoduchý náhradný systém skla. Preto Electronic EGX spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších lyžiarov a snowboardistov.

Kľúčové vlastnosti

  • Stlačením technológie Seal zabraňuje nepríjemnému prenikaniu vzduchu
  • Ergonomický dizajn rámu TPU
  • 100% UV ochrana
  • Pohodlný 40 mm popruh
  • Sklo umožňuje dokonalé periférne videnie
  • Anti-hmlovina a poškriabaniu
  • Technológia antireflexie
  • Rám kompatibilný s helmami
  • Súčasťou balenia sú mikrovlákna a náhradné sklo

Maximálny komfort

Dominantou EGX okuliarov sú vysoko kvalitné materiály. Rám je vyrobený z TPU, čo zaručuje maximálnu flexibilitu aj pre najväčšie mrazy. Určite oceníte vysokú odolnosť voči poškriabaniu. Rám je doplnený trojvrstvovou penou pokrytou hypoalergénnou polarflekciou, ktorá dokonale zvládne kontúry tváre a prispôsobuje ju, extrahuje vlhkosť a zvyšuje tesnenie. 

Nikdy neklesnú

Popruh 40 mm so silikónovým lemom sľubuje ľahké nastavenie a okuliare zostanú na mieste. Neexistuje žiadne nebezpečenstvo, že by ste mohli skĺznuť tvárové okuliare ako konkurenčné výrobky - a nezáleží na tom, či nosíte prilbu alebo len čiapku, alebo dokonca používate okuliare bez čelenky.

Dokonalý pohľad

Pevné, dvojité a predovšetkým extrémne veľké sklo je tepelne spracované a proti hmle alebo poškriabaniu. Samozrejmosťou je antireflexná liečba alebo 100% ochrana pred UV žiarením.Vonkajšie tvarovanie skla umožňuje dokonalé sledovanie a periférne videnie. Čo ponúka spoločnosť Electric pre kvalitné sklo?

  • Tlaková kontrola - vo vysokých nadmorských výškach sa môže zvýšiť atmosférický tlak, čo môže znížiť optickú čistotu. Vďaka vyrovnávacím kanálom sa tlak v rôznych nadmorských výškach znižuje, čo umožňuje maximálnu vizuálnu výkonnosť.
  • Antireflexná vrstva - Táto vrstva je na vnútornej strane skla a redukuje oslnenie. Vždy budete mať jasný a jasný výhľad na svahy.
  • Anti-hmlový náter - EGX okuliare nikdy nebudú tmavšie. Špeciálna vrstva zabezpečí, že slovo "misty" bude pre vás neznámy termín.
  • Vrstva odolná voči poškriabaniu - viete, jeden pád alebo hrubé zaobchádzanie a na vašich okuliaroch máte obrovskú škrabku. So špeciálnou vytvrdnutou vrstvou to nie je hrozba. Sklo bude stále nové.
  • Vetranie - priestor medzi okuliarmi je dobre vetraný, ďalší dôvod, prečo nie je nikdy navlhčený alebo bez vlhkosti. 

Tento model okuliarov je dodávaný so sklom Brose - ideálnou voľbou pre rôzne podmienky na kopci. Predáva svoje vlastnosti v čase, keď napríklad slnko svieti na vrchole kopca a počas z kopca sa podmienky menia tak, aby bolo zakalené až zakalené. Sklo zvyšuje kontrast a umožňuje lepšie priestorové vnímanie. Brose Silver Chrome má VLT (transmittance svetla) 7-12% a spadá do kategórie 3-4.

Okrem okuliarov je v rámci kategórie 1 zahrnutý balík z mikrovlákien a svetlo zelené náhradné sklo s VLT 68-74%. S týmito parametrami je ideálnym sklom pre zlé počasie so snehom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electric EGX black-silver.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií