PET PET

Elite Drivo

Zobraziť katalóg
Elite Drivo
Cyklistický trenažér – interaktívny s priamym prenosom energie, integrovaný wattmeter s odchýlkou +- 1%, vysoký výkon 2300W pri rýchlosti 40km/h, elektronicky riadený odpor v závislosti od zvoleného typu tréningu, hladká prevádzka, skladný rám s integrovanou rúčkou, kompatibilný s kazetami Shimano 9/10/11 rýchlosťou, kazeta nie je súčasťou balenia
Kód:  SPTbd0984 Produktové číslo:  8020775025918 Stránky výrobcu

Elite Drivo

Elite Drive je inteligentný, vysoko výkonný a pritom praktický kompaktný cyklotrenažér. Vyniká najmä presným meraním výkonu s odchýlkou iba +- 1 %. Ďalej sa môže pochváliť priamym prenosom energie, výkonným interným zotrvačníkom a tichým chodom. Sila odporu je riadená elektronicky v závislosti od zvoleného tréningu, pričom si môžete vybrať aj zo simulácií svahov až do 24 %. Je kompatibilný s väčšinou cestných a horských bicyklov a spoľahnúť sa môžete aj na vynikajúcu stabilitu, ktorú prepožičiava pevný skladací rám.

Čím cyklotrenažér Elite zaujme?

  • Priamym prenosom energie
  • Elektronicky riadeným odporom
  • Tichou a plynulou prevádzkou
  • Vhodnosťou pre cestné a MTB bicykle
  • Interným zotrvačníkom s vysokým výkonom
  • Perfektnou stabilitou
  • ANT+ a Bluetooth konektivitou

Konštrukčné výhody

Inteligentný cyklotrenažér Elite Drive vyniká dokonale kompaktnou skladacou konštrukciou s integrovanou rukoväťou. Pritom si zachováva perfektnú stabilitu a robustný zotrvačník vnútri tela, čím vytvára dokonalú kulisu, ako pri skutočnej jazde. Vďaka jednoduchej výmene zadného kolesa za tento trenažér tak získate plnohodnotnú náhradu pre váš osobný indoor tréning. Cyklotrenažér Elite DRIVE navyše disponuje skladacou konštrukciou s integrovanou rukoväťou. Vďaka tomu nezaberie veľa miesta a zároveň bude vždy pripravený na ďalšie použitie.

Technologické výhody cyklotrenažéra

Elite Drive je schopný analyzovať každý zdvih pedála a zaznamenávať výkonnostné odchýlky. Môžete tak lepšie sledovať svoj výkon a lepšie porozumieť plynulosti šliapania, práci svalov a mechanickej účinnosti pohybu samotného. Elite Drive je navyše inteligentný cyklotrenažér, čo znamená, že je schopný prepojenia s tréningovou aplikáciou vo vašom smartfóne (softvér Elite alebo tretích strán). Vďaka ANT+ alebo Bluetoothu tak môžete ľahko sledovať a analyzovať svoje výkony.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dbrý den, jedná se modelovou řadu 2018 / 2017 /2016 ? Děkuji. V. Houdek

Diskusia a poradňa k Elite Drivo
Príslušenstvo pre Elite Drivo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite Drivo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite görgős tréner.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií