Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Eljet Ultra Light – strieborná

Zobraziť katalóg
Eljet Ultra Light – strieborná
Elektrická kolobežka – maximálna rýchlosť: 20km/h, dojazd: 20 – 25km, hmotnosť: 8.9kg, nosnosť 100kg, výkon: 350W, kolesá 6.5" (palca), rám: hliníková zliatina, LCD displej
Kód:  SPTif1261 Produktové číslo:  8594176633220 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eljet Ultra Light – strieborná Predaj skončil

Eljet Ultra Light – strieborná

Auto ani MHD vám nič nehovoria? Skúste elektrickú kolobežku

Chcete sa prepravovať z miesta na miesto s ľahkosťou, gráciou a bez zbytočného stresu? Vďaka Eljet Ultra Light sa nemusíte spoliehať na auto, a už vôbec nie na hromadnú dopravu. Tam, kam potrebujete, sa dostanete vďaka elektromotoru s výkonom 350 W, ktorý dokáže kolobežku rozprúdiť rýchlosťou až 20 km/h. K dispozícii je aj protišmykové stúpadlo. Práve vďaka nemu sa pri jazde budete cítiť bezpečne a stabilne.


Eljet Ultra Light (strieborná)

Robustný rám aj kolesá. Absolútna kontrola nad jazdou

Rám kolobežky je vyrobený z robustných materiálov a samozrejmosťou sú aj stredne veľké 6,5" kolesá. Čo sa dĺžky nabíjania týka, Eljet Ultra Light nezaostáva ani v tomto ohľade – na prevádzku je pripravená približne v priebehu 2 hodín. Ak chcete mať počas jazdy prehľad o rýchlosti alebo počte najazdených kilometrov, kolobežka tieto údaje zobrazí na integrovanom LCD displeji.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravdu má 6 kg a mobilní aplikaci pro telefon, jak je psáno v popisu?

Doba nabití prosím?

Diskusia a poradňa k Eljet Ultra Light – strieborná
Príslušenstvo pre Eljet Ultra Light – strieborná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eljet Ultra light - stříbrná. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eljet Ultra light - silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eljet Ultra light - ezüst.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií