Vichy, La roche-posay

Elli MenoOsteo FORTE tob. 60 + 15

Zobraziť katalóg
Elli MenoOsteo FORTE tob. 60 + 15
Doplnok stravy – obsahujúci extrakt z ďateliny lúčnej, ktorý pomáha udržiavať pokojný a pohodlný prechod, pričom je zároveň prospešný pre pevnosť kostí, a extrakt zo šišiek chmeľu otáčavého, ktorý napomáha ženám vyrovnať sa s príznakmi spojenými s menopauzou, ako sú návaly tepla, potenie, nepokoj a podráždenosť - 0,20 €/ks
Kód:  SIMELL945 Produktové číslo:  2985381 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elli MenoOsteo FORTE tob. 60 + 15 Predaj skončil

Elli MenoOsteo FORTE tob. 60 + 15

Pri menopauzálnych problémoch, pre prirodzený stav kostí. Meno™ - pre pokojný a pohodlný prechod vďaka extraktu z ďateliny lúčnej. Extrakt z ďateliny lúčnej je prospešný pre kardiovaskulárny systém, pre pevnosť kostí a zároveň pomáha udržiavať pokojný a pohodlný prechod. Extrakt zo šišiek chmeľu otáčavého prispieva k optimálnej relaxácii, k zdravému spánku a pomáha ženám vyrovnať sa s príznakmi spojenými s menopauzou, ako sú návaly tepla, potenie, nepokoj a podráždenosť. Osteo™ - pre prirodzený stav kostí vďaka vápniku, vitamínom 4D3 a 5K2. Vápnik je potrebný na udržanie zdravých kostí a tiež prispieva k správnej činnosti svalov.

Dávkovanie

Užívajte 2 kapsuly denne. Pre rýchlejší nástup účinku je možné po dobu prvých 14 – 21 dní užívať 3 tobolky denne. Pre dosiahnutie dostatočne priaznivého účinku je vhodné prípravok užívať dlhodobo, 3 – 4 mesiace.

Upozornenie

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Ukladať mimo dosahu detí! Prípravok nie je vhodný pre dospievajúce dievčatá. Neodporúča sa užívať v prípade precitlivenosti na niektorú obsiahnutú zložku. Súčasné užívanie s liekmi konzultujte s lekárom alebo lekárnikom. Nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Nie je vhodné pre tehotné adojčiace ženy. VÝROBCA: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR.

Parametre a špecifikácia

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!
Účinok
Pri menopauze Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Účinok

Účinok
Pri menopauze Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elli MenoOsteo FORTE tob.60 +15zdarma.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií