PET AD homeoffice

Emos Čelovka s IR snímačom + batérie zadarmo

Zobraziť katalóg
Emos Čelovka s IR snímačom + batérie zadarmo
4,8 8 hodnotení
- XP-C CREE LED + 2× biela LED + zadné červené svetlo, doba svietenia max. 8 hodín, vodoodolná, dosvit max. 100 m, 3x AAA
Kód:  EMOS03 Produktové číslo:  8592920035986 Stránky výrobcu
Emos Čelovka s IR snímačom + batérie zadarmo Predaj skončil

Emos Čelovka s IR snímačom + batérie zadarmo

Hľadáte svetlo, ktoré môžete použiť pri širokom spektre vašich aktivít či pri práci? V tom prípade nám dovoľte predstaviť vám tento naozaj podarený počin od spoločnosti Emos. Či už pri športe, práci alebo na dovolenke, určite si občas potrebujete posvietiť na nejaké miesto a mať pri tom obe ruky voľné. Presne na to je určené toto výkonné čelové svietidlo. Disponuje silným wattovým LED zdrojom, ktorý dokáže osvietiť priestor aj na vzdialenosť 100 metrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Prispôsobiteľný remienok na hlavu
  • Odolné voči nárazu a vlhkosti
  • Možnosť nakláňania reflektora
  • Vybavené senzorom, ktorý uľahčuje zapínanie a vypínanie iba pohybom ruky
  • Režimy: 1 W CREE LED, 2× biela LED (SOS blikanie, vypnuté), zadné červené svetlo (svieti, bliká, vypnuté)

Dokonalý spoločník

Táto čelovka je vybavená nastaviteľným remienkom, vďaka ktorému vždy pevne drží na hlave. Môžete ju teda požívať aj na behanie. Telo je vyrobené z ľahkého a odolného plastu a je odolné voči nárazu z výšky až jedného metra, odolné je aj voči vlhkosti. Pri práci oceníte aj nastaviteľný kĺb, ktorý umožňuje nakláňanie reflektora presne podľa vašich požiadaviek. Jednoduché ovládanie je zabezpečené buď klasicky manuálne, alebo možno svetlo aktivovať pomocou senzora a jednoduchým pohybom ruky. Ten uľahčuje zapínanie a vypínanie na úplné maximum.

Doplňujúce informácie:

Dosvit:
100 m

Napájanie:
3× 1,5 V AAA

Doba svietenia:
8 hodín (nepretržite)
180 hodín (blikanie)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Emos Čelovka s IR snímačom + batérie zadarmo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emos Čelovka s IR čídlem + baterie zdarma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emos Čelovka mit IR-Sensor + freie Batterie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emos Čelovka mit IR-Sensor + freie Batterie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emos Čelovka IR érzékelő + ingyenes akkumulátor.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií