AD homeoffice AD homeoffice

Faith Hustler X-High Bedchair

Zobraziť katalóg
Faith Hustler X-High Bedchair
Rybárske lehátko - pevný, ale ľahký hliníkový rám, plochý dizajn pre maximálne pohodlie, polohovateľná opierka, dlhé, výškovo nastaviteľné nohy zaisťujúce dostatočnú vzdialenosť od zeme, nosnosť: 130kg, rozmery: 210x90x50cm
Kód:  JVR600031 Produktové číslo:  8718794261409
Faith Hustler X-High Bedchair Predaj skončil

Faith Hustler X-High Bedchair

Faith Hustler X-High Bedchair je veľmi kvalitné a pohodlné ležadlo, ktoré využijú profesionálni aj rekreační rybári. Jeho prednosťou je ľahký, ale stabilný hliníkový rám, ktorý zaručí, že je ležadlo ľahké a ľahko sa tak prenáša. Maximálny komfort pri odpočinku či spánku pocítite prostredníctvom multifunkčného operadla. Vďaka dostatočne dlhým a výškovo nastaviteľným nohám môžete lehátko umiestniť aj na nerovný terén a navyše vám tiež zaistí, že budete ďalej vzdialení od zeme. Otočné pätky, ktorými sú nohy lehátka doplnené, zamedzia zabáraniu lehátka do blata. Faith Hustler X-High Bedchair vás zaujme nielen svojím ľahkým, ale stabilným charakterom, ale aj komfortom, ktorý vám poskytne.

Kľúčové vlastnosti ležadla Faith Hustler X-High Bedchair

  • Veľmi kvalitné a pohodlné ležadlo určené pre rybárov
  • Ľahký, ale stabilný hliníkový rám
  • Faith Hustler X-High Bedchair disponuje multifunkčným operadlom
  • Výškovo nastaviteľné nohy
  • Otočné pätky proti zaboreniu do blata
  • 100% ploché lôžko
  • Nastaviteľná opierka hlavy
  • Faith Hustler X-High Bedchair má nosnosť až 130 kg
  • Hmotnosť 10 kg

Určené pre kvalitný odpočinok po dlhom dni na rybách

Ak hľadáte ležadlo, na ktorom si budete môcť skvele oddýchnuť a kvalitne sa vyspať po dlhom dni na rybách, Faith Hustler X-High Bedchair vás nesklame. 100% ploché lôžko, ktorým je ležadlo vybavené, vám zaručí maximálne pohodlie. K tomu prispeje aj silný a pohodlný matrac, ktorý je polstrovaný fleecom a polyesterom. K vášmu kvalitnému odpočinku pomôže tiež nastaviteľná opierka hlavy. Faith Hustler X-High Bedchair sa teší veľkej obľube medzi rybármi pre jeho vynikajúcu kvalitu a cenovú prijateľnosť.

Rozmery:
210 × 90 × 50 cm

Rozmery zloženého lehátka:
90 × 89 × 25 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Faith Hustler X-High Bedchair.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií