Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Fitbit Flex 2 modrý

Zobraziť katalóg
Fitbit Flex 2 modrý
5 1 hodnotení
Fitness náramok pre bezdrôtový monitor celodennej a športovej aktivity, vodoodolný (automatické sledovanie plávania, SmartTrack, upozornenie na volanie a sms, meria vzdialenosť, kroky, spálené kalórie a spánok), LED kontrolky, bluetooth 4.0, meniteľné remienky, výdrž batérie 5 dní, kompatibilita Android, iOS, Windows
Kód:  FTB002c5e Produktové číslo:  FB403NV-EU Stránky výrobcu

Fitbit Flex 2 modrý

Praktický a elegantný

Multifunkčný fitness náramok Fitbit Flex 2 prichádza s unikátnou konštrukciou, kombinujúcou v sebe prednosti obľúbených náramkov, maximálnu jednoduchosť a veľké možnosti prispôsobenia vášmu vkusu. Vyberateľný tracker drobných rozmerov zvláda v spojení s aplikáciou zbierať nespočet štatistických dát o vašich aktivitách. Umiestniť ho môžete do mnohých štýlov náramkov a urobiť tak z užitočného pomocníka aj pútavý módny doplnok.

vypnuté
Užitečný i vkusný

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

vypnuté
Sbírá velké množství dat

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Pre všetky možné športy

Náramok je neoceniteľným radcom každého priaznivca zdravého pohybu a aktívneho životného štýlu. Spočíta vašu dennú porciu krokov, vzdialenosti, ktorú urazíte alebo kalórie, ktoré sa vám podarí pohybom spáliť a mnoho ďalšie. Jednotlivé aktivity zachytí a zaznamená automaticky, takže budete mať vždy presné a úplné údaje. Ohromnou výhodou tohto náramku je absolútna vodotesnosť. Využijete ho tak aj pri zdravom a veľmi obľúbenom plávaní.

Pre chvíle pokoja disponuje náramok schopnosťou strážiť kvalitu spánku a šetrne vás prebudiť v ten pravý čas. Aby bol skutočným parťákom v snahe dosiahnuť zdravý životný štýl, upozorní vás aj v okamihu, kedy by ste mali venovať chvíľu pohybu.


Ďalšie skvelé funkcie

Ako správny multifunkčný náramok sa neobmedzuje len na dáta o aktivitách. Vibráciami a pomocou LED diód oznamuje prichádzajúce hovory, upozorňuje na sms správy alebo stráži dosiahnutie vašich stanovených cieľov. Pritom všetkom vydrží celých 5 dní na jedno nabitie. Aplikácie k náramku pracujú na telefónoch s Androidom, iOS aj Windows a neboja sa ani počítačov. Navzájom sa dohovoria prostredníctvom bluetooth s dosahom až 6 metrov. Správna funkčnosť náramku je zaručená pri teplotách -10 až 45 °C.

vypnuté
Vyjímatelný tracker

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje prodejní balení opravdu malý a velký náramek, jak píšete v návodu k obsluze? Děkuji za odpověď :)

Dobry den, stahla jsem si aplikaci pro fitbit do mobilu, ale stale se mi nedari fitbit synchronizovat, zkousela jsem uz nekolikrat fitbit reatartovat, kamaradcin fitbit mi aplikace okamzite nasla, muj ne. Nevite, v cem muze byt problem? Dekuji

Diskusia a poradňa k Fitbit Flex 2 modrý
Príslušenstvo pre Fitbit Flex 2 modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Flex 2 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Flex 2 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Flex 2 blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FitBit Flex 2 Aktivitásmérő - kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií