PET PET

Vynúte diódy MAF 5

Zobraziť katalóg
Vynúte diódy MAF 5
4,0 2 hodnotení
Svetlo na bicykel na jedno koleso, 5 diód + batéria, hmotnosť 120g
Kód:  SPT11129

Vynúte diódy MAF 5

Byť vidieť na ceste je jednou zo základných potrieb každého užívateľa cesty. Chcete jazdiť na bicykli a vaše jazdy sa niekedy rozťahujú do tmy? S Force MAF budete mať istotu, že temnota vás nikdy neprekvapí. Nielenže to nebudete chýbať, ale vďaka piatim silným LED svetlám svieti na vašej ceste. Diódy môžu pracovať v troch režimoch: štandardné nepretržité svetlo a dva režimy blikania, ktoré sú energeticky úspornejšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn
  • Navrhnuté na prednej časti kolesa
  • Rýchla montáž bez nástrojov
  • Vysoké svetelné diódy
  • Tri režimy osvetlenia
  • Priaznivá cena

Jednoduchá a rýchla montáž

Upevnenie je riešené pomocou klasického puzdra a zvládne ho bez väčších problémov, a to aj bez náradia. Puzdro je vhodné pre riadidlá s priemerom 25,4 až 31,8 m, m. Napájanie je zabezpečené štyrmi batériami typu AAA. Používateľ bude spokojný s tým, že sú súčasťou batérie. Baterka je okamžite pripravená na použitie. 

Ďalšie informácie:

Rozmery:

  • dĺžka: 105 mm
  • šírka: 35 mm
  • výška: 35 mm

Váha vč. konzola:
120 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, tento produkt je urcite bielej farby? Skor to vyzera, ze farba je strieborna/seda - taku potrebujem, preto sa pytam? Prosim o preverenie a potvrdenie farby tohto produktu od vas: Force MAF 5 diód dakujem

Diskusia a poradňa k Vynúte diódy MAF 5
Príslušenstvo pre Vynúte diódy MAF 5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force MAF 5 diod. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Force MAF 5 diódák.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií