FOX Chunk Camo Mid Boot Veľkosť 42

Zobraziť katalóg
FOX Chunk Camo Mid Boot Veľkosť 42
Topánky – členkové, vysoko odolná podrážka, vodoodolný materiál, v unikátnom Fox Camo vzore, jazyk je možné sklopiť a zaistiť pre ľahké obutie pri zábere
Kód:  JVR065066 Produktové číslo:  5055350288566 Stránky výrobcu
FOX Chunk Camo Mid Boot Veľkosť 42 Predaj skončil

FOX Chunk Camo Mid Boot Veľkosť 42

Najdôležitejšie sú nohy v teple a suchu. Toto základné pravidlo platí aj pre vášnivých rybárov či vyznávačov aktívneho outdooru v prírode. Nenechajte si narušiť svoju loveckú výpravu nevhodnou a nedokonalou obuvou. Stavte radšej na osvedčenú kvalitu značky FOX, ktorá špeciálne pre vaše vonkajšie dobrodružstvo ušila topánky na mieru proti všetkým možným nástrahám prírody. Odolné a pevné členkové topánky FOX Chunk Camo Mid Boots veľ. 42 v praktickom kamuflážovom dizajne zaistia vašim nohám plný komfort a ochranu. Kvalitné použité materiály a pevné spracovanie obuvi je samozrejmosťou. Vďaka svojej ideálnej výške poskytujú topánky FOX Chunk Camo dobrú ochranu aj členku. Noha je tak v topánke pevne, ale zároveň pohodlne fixovaná. Ľahké obutie a vyzutie topánky umožňuje výklopný jazyk, takže v prípade nečakaného záberu do topánok rýchlo a elegantne vplávate.

Kľúčové vlastnosti obuvi FOX Chunk Camo Mid Boot veľ. 42

  • Pohodlné a pevné členkové topánky od značky FOX nielen pre rybárov
  • Žiadaný camo dizajn
  • Kvalitné materiály a pevné spracovanie
  • Odolná podrážka s hrubšou vzorkou
  • Vodoodolná úprava proti nepriaznivému počasiu
  • Zosilnený špic pre lepšiu ochranu prstov
  • Zosilnená päta pre ľahšie vyzúvanie
  • Sklopný jazyk umožní pohodlné obutie topánky
  • Vyladený tvar topánok FOX Chunk Camo Mid Boot pre maximálne pohodlné nosenie
  • Veľkosť 42

S Camo Mid Boot na ryby a do terénu

Topánky FOX Chunk Camo Mid Boot si pokojne môžete obuť na pokojnú večernú rybačku, alebo aj na túru do lesa. Obuv s prehľadom zvládne odolať rôznym rozmarom počasia a terénu. Pokojne s nimi skočte do rozmočného brehu rybníka alebo mäkkého blata. Topánky to vydržia. Vysokoodolná podrážka s protišmykovým vzorom a tiež perfektná ochrana proti vode sa postarajú o to, že vaše nohy žiadny diskomfort nepocítia. Zosilnená špička dostatočne ochráni prsty proti prípadným nehodám a odreninám. Zosilnená päta naopak uľahčí vyzúvanie topánky. Topánky FOX vás jednoducho nikdy nesklamú.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Chunk Camo Mid Boot Velikost 42.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií