AlzaPlus+ sport Aplikace

Fox Speedframe Helmet Mips modrá S

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Helmet Mips modrá S
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel pánska, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, EPS, 14 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, channeled ventilation, mips
Kód:  SPTfox112 Produktové číslo:  191972541919 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Helmet Mips modrá S

Užívate si cyklistiku v náročnejšom teréne? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá slúži ako ochrana v prípade nehody. Tento model je vďaka svojej konštrukcii ideálny pre muža. Prilba na bicykel sa hodí na hlavu s obvodom 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm a hmotnosť prilby je 360 g. Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips modrá S je najlepšou voľbou na jazdu na MTB bicykli, využiť ju ale možno aj na ceste. Na väčšiu bezpečnosť má zabudovanú technológiu MIPS, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Bezpečnostná technológia tohto modelu spočíva v EPS. Aby sa predišlo poteniu hlavy, má helma 14 ventilačných otvorov. Na zabezpečenie komfortu a bezpečia je prilba vnútri vybavená vystužením.

Základné parametre prilby na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips modrá S

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Ideálna pre muža
  • Na obvod hlavy: 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm
  • Hmotnosť prilby: 360 g
  • Typ cyklo helmy: MTB
  • Prilba na bicykel má MIPS technológiu
  • Vo vnútri prilby sa nachádza: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bike: Rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 14
  • Veľkosť prilby na bicykel Fox Racing: S

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

Prilba na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Ak dopadnete pri páde na hlavu, elastoméry sa natiahnu. a umožnia škrupine pohyb vo vložke, a tak znížia riziko rotácie mozgu. Nepatrný pohyb môže pripadať ničotný, ale pri náraze vám môže zachrániť život. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že na vzhľad a komfort prilby táto technológia nemá vplyv.

Poznámka:
» Všetky pánske prilby na bicykel
» Všetky MTB prilby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Helmet Mips modrá S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Helmet Mips modrá S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe Helmet Mips kék S.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií