AD homeoffice AD homeoffice

Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017)

Zobraziť katalóg
Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017)
5 1 hodnotení
Elektrobicykel s motorom Yamaha, batéria 500Wh 20-R XT 17 HB YWC biela/antracit/oranžová
Kód:  NSPTms2949 Produktové číslo:  NSPTms2949 Stránky výrobcu
Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017) Predaj skončil

Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017)

Priemer kolesa:

29"

Rám:

Hliník

Vidlica:

SR Suntour

Brzdy:

Kotúčové

Prehadzovač:

Shimano Deore

Prešmykač:

Shimano Deore XT M786

Kľuky/prevodníky:

-

Kazeta:

Shimano HG50, 11-36

Plášte:

Swalbe

Hmotnosť bicykla:

-

Už vás nebaví jazdenie na klasickom horskom bicykli? Čo tak si zaobstarať špičkový elektrobicykel? Aj na elektrobicykli potrénujete svoju fyzičku, avšak váš kilometrový nájazd bude oveľa vyšší a celkom určite zvládnete aj terén a kopce, na ktoré by ste si na klasickom bicykli netrúfli. Haibike SDURO FullNine 6.0 je prepracovaný model elektrobicykla s malým a kompaktným stredovým motorom Yamaha a riadiacou jednotkou, ktorá každú sekundu vyhodnocuje pomocou integrovaných snímačov a tisíce hodnôt optimalizujú výkon motora a stupne asistencie. Aj preto sa pohony značky Yamaha vyznačujú obrovskou silou a plynulosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Celoodpružený hliníkový rám
  • Displej Yamaha s oddeleným ovládaním
  • Vzduchová vidlica RockShox Reba RL
  • Stredový pohon 250 W motorom Yamaha
  • Niekoľko jazdných režimov
  • Výkonná 500 Wh batéria
  • Hydraulické brzdy Shimano M506

Špičkové komponenty

Horský elektrobicykel Haibike SDURO FullNine 6.0 zaujme na prvý pohľad prepracovaným dizajnom a celoodpruženým hliníkovým rámom. O vašu bezpečnosť sa postarajú hydraulické brzdy Shimano M506. K dispozícii budete mať prehadzovačku Deore XT s celkovo 20 prevodmi, teda jazda na rôznorodom teréne bude úplne bezproblémová. Plášte Schwalbe Nobby Nic Performance si hravo poradia ako s koreňmi v lese, tak aj so spevnenými cestami, kde poskytnú ideálne podmienky pre komfortnú jazdu.

Stredový pohon Yamaha

Do motora Yamaha s výkonom 250 W sa aj napriek malej šírke podarilo vtesnať dve ozubené kolesá, vďaka čomu bicykel disponuje prevodmi 2 × 10. Motor dosahuje krútiaci moment až 70 Nm a rýchlosť 25 km/h. Avšak určitými úpravami možno dosiahnuť rýchlosť až 50 km/h a výkon 750 W. Trojica integrovaných senzorov zaistí, že v každej situácii budete mať v pedáloch dostatok energie pre zdolanie akejkoľvek prekážky.

Iste oceníte aj funkciu nulovej kadencie, čo znamená, že motor je uvedený do prevádzky ihneď potom čo šliapnete na pedále. Pohony Yamaha sa vyznačujú aj svojou mimoriadne nízkou hmotnosťou, vďaka čomu nijako zásadne nenavyšujú celkovú hmotnosť elektrobicykla. A aké sú ďalšie výhody?

  • Nízka hlučnosť
  • Zvýšená odolnosť
  • Zmenšenie veľkosti nabíjačky - až o 40 %
  • Dojazd až 170 km v ideálnych podmienkach
  • Štyri jazdné režimy - High, Standard, Eco a Eco+

Modernizovaná batéria

Aj batéria s kapacitou 500 Wh prešla určitými inováciami. Tými prešiel aj systém uchytenia, ktorý umožňuje vyberanie batérie smerom do strany, čím došlo k vítanej úspore miesta. Celková hmotnosť batérie sa radí medzi najnižšie v kategórii stredových pohonov. Spodná časť akumulátora je vybavená špeciálnou gumou, ktorá absorbuje väčšinu nárazov a otrasov počas jazdy.

Na riadidlách nájdete modernizovaný odnímateľný displej Yamaha s podsvietením, ktorý zobrazuje všetky informácie ako napr. aktuálnu rýchlosť, priemernú a maximálnu rýchlosť, kadenciu, prejdenú vzdialenosť, stupeň asistencie či stav nabitia akumulátora. Displej sa ovláda pomocou ovládača, ktorý je na riadidlách umiestnený zvlášť. Samotný LCD displej nedisponuje žiadnymi tlačidlami. Integrované USB umožňuje dobíjanie mobilných zariadení.

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Muža, Ženu Hotovo!
Odpruženie bicykla
Celoodpružený Hotovo!
Zdvih vidlice
100 mm Hotovo!
Veľkosť rámu
L Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Určenie

Určené pre
Muža, Ženu Hotovo!

Vlastnosti

Odpruženie bicykla
Celoodpružený Hotovo!
Zdvih vidlice
100 mm Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rámu
L Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
120 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
0 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií