Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Leader Fox Altar 29" čierna mat/zelená

Zobraziť katalóg
Leader Fox Altar 29" čierna mat/zelená
Elektrobicykel horský a elektrobicykel, modelový rok 2020, pánsky/dámsky, vzduchová vidlica, športový, s motorom Bafang M500 v strede bicykla, hliníkový rám, výška rámu 495.3 mm, voľnobeh, hmotnosť jazdca do 120kg
Kód:  SPTlea0028nad Produktové číslo:  SPTlea0028nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Altar 29" čierna mat/zelená Predaj skončil

Leader Fox Altar 29" čierna mat/zelená

Pokiaľ pri jazde nestíhate držať tempo so svojím partnerom, nikto nevraví, že si bicykel neužijete. V prípade, že by ste na ňom radi jazdili v prírode alebo len do práce bez obmedzení, najlepšou voľbou pre vás bude elektrobicykel Leader Fox.

Najdôležitejšie parametre elektrobicykla Leader Fox Altar 29" čierna mat/zelená

  • Nechajte sa uniesť pohodlnou jazdou na elektrobicykli
  • S ním môže ísť aj na dlhšie výlety úplne každý

Správna veľkosť bicykla

Pokiaľ budete vyberať elektrobicykel, mali by ste zvážiť jeho veľkosť aj to, kam na ňom budete najčastejšie jazdiť. Výberom správnej veľkosti samotného bicykla dosiahnete pohodlnú jazdu, ktorá vás bude napĺňať na každom kilometri.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

V prípade výberu správneho elektrobicykla sa dopredu zamyslite, aké naň máte jazdné požiadavky, ktoré sa budú líšiť napr. v celkovom výkone alebo najvyššej možnej rýchlosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Altar 29" čierna mat/zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Altar 29" černá mat/zelená.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií