AlzaBoxy Q1 Aplikace

Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená

Zobraziť katalóg
Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená
Elektrobicykel horský a elektrobicykel 27.5", modelový rok 2020, pánsky, odpružená predná vidlica, športový, s motorom Bafang M420 v strede bicykla, hliníkový rám, výška rámu 444.5 mm, voľnobeh, hmotnosť jazdca do 120kg
Kód:  SPTlea0007nad Produktové číslo:  SPTlea0007nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená Predaj skončil

Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená

Pokiaľ nie ste práve v optimálnej kondícii, nemusí to nutne znamenať, že máte jazdu na bicykli zakázanú. V prípade, že by ste si na ňom radi zajazdili v prírode alebo sa dopravili do práce bez obmedzení, skvele využijete elektrobicykel Leader Fox. Tento model sa odporúča tým, ktorým je najbližší športový spôsob využitia. V prípade správneho výberu bicykla je dobré zvážiť aj jeho nosnosť. Tá u tohto typu predstavuje 120 kg. Na výrobu rámu zvolil výrobca materiál, ktorým je hliník. Ten oplýva svojou nízkou hmotnosťou, ktorá ale neznižuje vysokú pevnosť rámu. Na odpruženie e-biku Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená bola použitá odpružená predná vidlica. Pánsky horský a elektrobicykel je dodávaný s motorom Bafang M420. Tento typ funguje na pohon so stredovým motorom. Čo sa týka hmotnosti, navážime 24,7 kg. Aby sa vám išlo maximálne pohodlne, využijete radenie, u ktorého si zvolíte z 9 rýchlostí. Zverte sa do starostlivosti motoru, ktorý vykazuje výkon 250 W. S týmto elektrobikom Leader Fox môžete s jedným nabitím dôjsť do vzdialenosti až 130 km.

Základné funkcie elektrobicykla Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená

  • Nechajte sa uniesť pohodlnou jazdou na elektrobicykli
  • S ním zvládne dlhšie výlety či cesty do práce naozaj každý
  • Typ bicykla: horský, elektrobicykel
  • Je vhodný na športový spôsob využitia
  • Na výrobu rámu tohto modelu bol zvolený hliník
  • Typ bŕzd e-biku Leader Fox: kotúčové hydraulické
  • Odpruženie si berie na starosť odpružená predná vidlica
  • Pohodlnú jazdu vám zaručí 9 rýchlostí
  • Treba počítať s celkovou hmotnosťou elektrobiku 24,7 kg
  • Odpruženie možno kedykoľvek podľa potreby zamknúť, zamyká sa vidlica
  • Farba e-biku Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená: čierna a zelená
  • Tento model pochádza z roku 2020
  • Typ elektrobicykla so stredovým motorom
  • Bicykel s elektromotorom Bafang M420

Správna veľkosť bicykla

Pri výbere dbajte na veľkosť elektrobicykla aj to, kam sa s ním hodláte vydať. Tento model je tzv. horský, elektrobicykel, takže je vhodný na jazdu v náročnom teréne. Tento model je vďaka svojim konštrukčným vlastnostiam vhodný pre muža. Aby sa vám na ňom pohodlne jazdilo, mali by ste merať medzi 160 a 175 cm. Elektrický bicykel Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená je osadený kolesami, ktoré majú priemer 27,5". Kolesá majú plášť so šírkou 57 mm. Správnym výberom ideálnej veľkosti samotného bicykla dospejete k pohodlnej jazde, ktorú si budete užívať každým prejdeným kilometrom.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Pri výbere toho správneho elektrobicykla je nutné myslieť aj na to, čo od neho očakávate a aké naň budete klásť nároky, ktoré sa budú rôzniť napríklad v maximálnom dojazde či celkovom výkone. Tento model je osadený motorom s výkonom 250 W. E-bike Leader Fox sa chváli dojazdom 130 km a maximálnou rýchlosťou 25 km/h. Na umiestnenie batérie poslúžila rámová rúrka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Awalon 27,5", čierna mat/svetlo zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Awalon 27,5", černá mat/světle zelená.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií