Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD elektro

Leader Fox Kent 29" čierny mat/biely

Zobraziť katalóg
Leader Fox Kent 29" čierny mat/biely
Elektrobicykel horský a elektrobicykel 28", modelový rok 2020, pánsky/dámsky, vzduchová vidlica, športový, s motorom Bafang M500 v strede bicykla, hliníkový rám, výška rámu 546.1 mm, voľnobeh, hmotnosť jazdca do 120kg
Kód:  SPTlea0034nad Produktové číslo:  SPTlea0034nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Kent 29" čierny mat/biely Predaj skončil

Leader Fox Kent 29" čierny mat/biely

Leader Fox Kent 29" je špičkovo spracovaný horský elektrobicykel, ktorý si bez problémov poradí aj s veľmi náročným terénom. Elektrobicykel disponuje výkonným stredovým motorom Bafang a silnou li-iónovou batériou, čo oceníte najmä pri strmých a dlhých stúpaniach. Elektrobicykel je vybavený kvalitným hliníkovým rámom, ktorý je veľmi pevný a zároveň ľahký. Pri jazde na elektrobicykli Leader Fox Kent 29" vás poteší jeho plynulý a veľmi tichý chod spolu s atraktívnym športovým dizajnom. Dáta o vašej jazde možno ukladať pomocou aplikácie do smart telefónu. Systém je ľahko ovládateľný prostredníctvom displeja LCD Bafang a tlačidlového ovládača na riadidlách. Pokiaľ zháňate kvalitný horský elektrobicykel, na ktorý sa budete môcť plne spoľahnúť v každej situácii, potom je pre vás elektrobicykel Leader Fox Kent 29" ideálnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti horského elektrobicykla Leader Fox Kent 29"

  • Predná odpružená vidlica so zdvihom 100 mm a zamykaním z riadidiel
  • Elektrobicykel Leader Fox Kent je osadený 29" kolesami
  • Aplikácia na ukladanie dát o jazde do inteligentného telefónu so systémom Android a iOS
  • Kvalitná prehadzovačka a brzdy Shimano
  • Výkonný motor Bafang horského elektrobicykla Leader Fox Kent 29"
  • Zabudovaná rámová li-iónová batéria
  • Hmotnosť 24,2 kg
  • Rýchlonabíjačka na skrátenie doby nabíjania
  • 9 rýchlostí horského elektrobicykla Leader Fox Kent 29"
  • Ľahký a odolný hliníkový rám

Odpružená predná vidlica so zamykaním z riadidiel

Horský elektrobicykel Leader Fox Kent 29" disponuje odpruženou prednou vidlicou Manitou Machette so zdvihom 100 mm a zamykaním z riadidiel. Bicykel je vybavený taktiež precízne spracovanými kotúčovými brzdami Shimano Deore M6000 a prehadzovačkou Shimano Deore RD-M6000. Pri jazde na elektrobicykli si môžete vyberať z 9 rýchlostí a na pohodlnú jazdu je osadený 29" kolesami.

Výkonný motor Bafang horského elektrobicykla Leader Fox

Horský elektrobicykel Leader Fox Kent 29" je vybavený kvalitným motorom Bafang Max Drive M500 s nominálnym výkonom 250 W a maximálnym výkonom 350 W. Motor vyniká vysokým krútiacim momentom až 95 Nm a k dispozícii je tiež torzný snímač sily šliapania. Ten zabezpečí, že čím väčšou silou cyklista šliape, tým viac mu motor pomáha.

Integrovaná rámová batéria horského elektrobicykla Leader Fox

Horský elektrobicykel Leader Fox Kent 29" má plne integrovanú rámovú li-iónovú batériu s výkonnými článkami LG a kapacitou 17,5 Ah (630 Wh). Priemerný dojazd elektrobicykla s plne nabitou batériou je 100 km. K dispozícii je rovnako rýchlonabíjačka, ktorá výrazne skráti čas nabíjania elektrobicykla.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Kent 29" čierny mat/biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Kent 29" černá mat/bílá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií