Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá

Zobraziť katalóg
Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá
Elektrobicykel horský a elektrobicykel 28", modelový rok 2020, pánsky/dámsky, odpružená predná vidlica, športový, s motorom Bafang M500 v strede bicykla, hliníkový rám, výška rámu 495.3 mm, voľnobeh, hmotnosť jazdca do 120kg
Kód:  SPTlea0031nad Produktové číslo:  SPTlea0031nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá Predaj skončil

Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá

Pokiaľ nie ste práve v optimálnej kondícii, vôbec to neznamená, že si s bicyklom nemôžete rozumieť. V prípade, že by ste si na ňom radi zajazdili v prírode alebo sa dopravili do práce bez obmedzení, bude pre vás v takom prípade ideálnou voľbou elektrobicykel Leader Fox. Tento model sa odporúča ľuďom, ktorým je najbližší športový spôsob využitia. Aby bol bicykel dlho v prevádzke a bol bezpečný, treba myslieť pri jeho výbere aj na nosnosť. Tá v tomto prípade predstavuje 120 kg. Na rám bol zvolený materiál, ktorým je hliník. Ten sa vyznačuje nízkou hmotnosťou, ktorá však nemá vplyv na pevnosť rámu. Na odpruženie elektrického bicykla Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá slúži odpružená predná vidlica. Dámsky Pánsky horský a elektrobicykel je dodávaný s motorom Bafang M500. Pohon u tohto modelu zabezpečuje stredový motor. Hmotnosť tohto elektrobicykla predstavuje 24,2 kg. Na pohodlnú jazdu vám ponúkne svoje služby radenie, u ktorého môžete navoliť 10 rýchlostí. Pohon má na starosti motor, ktorý disponuje výkonom 250 W. S týmto e-bikom Leader Fox možno na jedno nabitie dôjsť do vzdialenosti až 130 km.

Hlavné prednosti elektrobicykla Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá

  • Zvoľte si pohodlie a jazdite na elektrobicykli
  • S ním elektrobicyklom dokáže zvládnuť dlhšie výlety naozaj každý
  • Typ bicykla: horský, elektrobicykel
  • Model hodiaci sa na športový spôsob využitia
  • Na výrobu rámu tohto modelu bol vybratý hliník
  • Typ bŕzd elektrického bicykla Leader Fox: kotúčové hydraulické
  • Odpruženie obstaráva odpružená predná vidlica
  • Pohodlnú jazdu vám umožní 10 rýchlostí
  • Treba brať do úvahy celkovú hmotnosť elektrického bicykla, ktorá predstavuje 24,2 kg
  • Odpruženie možno v akomkoľvek prípade zamknúť, na tomto modeli sa zamyká vidlica
  • Farba elektrobicykla Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá: čierna a modrá
  • Tento model bol vyrobený v roku 2020
  • O pohon sa stará stredový motor
  • Bicykel s elektromotorom Bafang M500

Správna veľkosť bicykla

Pri samotnom výbere elektrobicykla určite nezabudnite zvážiť jeho veľkosť aj to, kadiaľ na ňom budete jazdiť. Tento model je tzv. horský, elektrobicykel, takže sa bude hodiť na jazdu v náročnom teréne. Svojimi konštrukčnými vlastnosťami je tento model určený pre muža a ženu. Je ideálny pre cyklistov s výškou medzi 175 a 185 cm. Čo sa týka rámu, ten má výšku 29 ". Bicykel na elektrický pohon Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá je osadený kolesami, ktoré ponúkajú priemer 28". Šírka plášťa namontovaných kolies sa vyšplhala na 57 mm. Správnym výberom ideálnej veľkosti samotného bicykla získate radosť z pohodlnej jazdy, ktorú si budete užívať každým prejdeným kilometrom.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Pri výbere toho správneho elektrobicykla je nutné myslieť aj na to, aké naň máte jazdné požiadavky, ktoré sa rôznia napríklad v maximálnom dojazde či celkovom výkone. Motor v tomto modeli disponuje celkovým výkonom 250 W. E-bike Leader Fox vás prekvapí dojazdom 130 km a maximálnou rýchlosťou 25 km/h. Na umiestnenie batérie poslúžila rámová rúrka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Kent 29" čierna mat/modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Kent 29" černá mat/modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leader Fox Kent 29" matt fekete/kék.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií