PET AD homeoffice

Ledlenser T7.2

Zobraziť katalóg
Ledlenser T7.2
4,4 3 hodnotení
Baterka - vrecková, doba svietenia 50 hod., 320lm, dĺžka 260m
Kód:  SPT6395 Produktové číslo:  4029113980708 Stránky výrobcu

Ledlenser T7.2

Toto kompaktné svietidlo sa stane verným pomocníkom pri takmer akejkoľvek činnosti v tme. Kovová konštrukcia tohto produktu je garanciou veľkej odolnosti voči mechanickému poškodeniu, prachu a vode podľa špecifikácie IP54. Vďaka vylepšenému spínaču budete mať možnosť využívať baterku aj v rukaviciach.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné svietidlo
  • Pevné kovové telo
  • Napájané 4 AAA batériami
  • Výdrž až 50 hodín svietenia
  • Mnoho užitočných funkcií a dokúpiteľného príslušenstvo

Vybrúsená k dokonalosti

Produkt sa môže pochváliť výkonom celých 320 lm. S funkciou Advanced Focus svietidlo dokáže rovnomerne rozdeliť svetlo vo svetelnom kuželi do vzdialenosti až 260 metrov. Podľa vlastnej potreby môžete meniť šírku svetelného kužeľa jedným pohybom vášho palca. Prostredníctvom funkcie Fast Lock je možné uzamknúť hlavu a fixovať tak svetelný tok. Modulárny systém vám uľahčí údržbu, výmenu batérií a servis. Produkt je napájaný štyrmi kusmi AAA batérií a má výdrž až 50 hodín. Súčasťou balenia je aj pútko na ruku a puzdro, ktoré je možné umiestniť na užívateľov opasok.

V prípade potreby možno k svietidlu dokúpiť oddelený káblový spínač, červený difúzor, filtre optiky pre zmenu farby svietenia, špeciálny klip slúžiaci na uchytenie na opasok alebo šikovný úchyt na bicykel či zbraň. Tieto produkty nie sú súčasťou balenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, Je součástí balení i držák na řidítka kola, který je ve fotkách?Díky za odpověď.Jenda

Diskusia a poradňa k Ledlenser T7.2
Príslušenstvo pre Ledlenser T7.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser T7.2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií