LEGO v APP pro AP+

Mitchell Combo RTF Target Pike 212

Zobraziť katalóg
Mitchell Combo RTF Target Pike 212
Rybárska súprava prútu, navijaka a vlasca, ideálna pre začínajúcich rybárov
Kód:  RYB464 Produktové číslo:  22021606061
Mitchell Combo RTF Target Pike 212 Predaj skončil

Mitchell Combo RTF Target Pike 212

Extra rybárska súprava značky Mitchel je určená pre všetkých, ktorí začínajú s rybárčením. V tejto súprave nájdete všetko potrebné. Je tu napríklad prút z peny známej ako EVA, ktorá je ľahká, poddajná a ľahko sa inštaluje. Súčasne majú tieto rukoväti veľmi dobrú konzistenciu a trvanlivosť. Dĺžka prútu je 2,1 m, ale jeho transportná dĺžka je 1,1 m. Celý ho jednoducho zostavíte z dvoch dielov a jeho vrhacia záťaž je 5 - 25 gramov. Súprava je dodávaná vrátane navijaka a vlasca.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mitchell Combo RTF Target Pike 212. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mitchell Combo RTF Cél Pike 212.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií